Sussex hercegnéje királyi család öröklés Meghan Markle Sussex hercege Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Sussex hercegének és hercegnéjének fia születik, örökölheti tőlük a hercegséget, ám ez nem vonatkozik a lányukra. Ha módosítják a törvényt, az ő lányuk lehet az első, akinél ez megváltozik. 

Ugyan még nem szóltak a hírek arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle gyermeket várnának, ám a The Sun máris arról cikkezett, mi lesz akkor, ha lányuk születik.

Ha fiuk lesz, örökölheti a hercegséget, ám a lányokra ez nem vonatkozik. Korábban már mi is cikkeztünk az angol királyi család öröklési rendjéről, ott leírtuk, hogy 2015 óra már nincs elsősége a fiú utódoknak a trónöröklésnél, ám úgy tűnik, hogy ez kizárólag csak a királyi vagy királynői címre vonatkozik. Így Sarolta hercegnőnek elsősége van a nála fiatalabb Lajos herceggel szemben, ám ez Sussex hercegének és hercegnéjének gyermekeire már nem vonatkozik.

Sussex hercegéje is kiáll a nők jogaiért Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ám ez változhat, amennyiben a királynő úgy dönt. A lap a tavaly elhunyt Braybrooke bárót hozta példának, aki fiú utód nélkül halt meg. Hiába volt 8 lánya, egyikük sem örökölhette a címet és a 6 ezer holdas Audley birtokot.

Koltai Róbert betöltötte a 74. életévét: még most is játszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-koltai-robert-betoltotte-a-74-eletevet-meg-most-is-jatszik.htmlKoltai Róbert 74 éves lett, de még most is olyan energikus és szenvedélyes, mint egykor, és esze ágában sincs visszavonulni. Elárulta, mi a titka. TV + SztárokOrigoÁllítják, Melania-imitátorral az oldalán jelent meg Donald Trumphttp://www.life.hu/sztarok/20180716-allitjak-melania-imitatorral-az-oldalan-jelent-meg-donald-trump.htmlAz internet népe állítja: Donald Trump nem a feleségével, Melaniával jelenik meg néhány hivatalos eseményen, hanem egy imitátorral. Mindezt videófelvételekkel és fotókkal is bizonyítják. TV + Sztárok--Melltartó nélkül ugrik a medencébe Katona Renáta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-melltarto-nelkul-ugrik-a-medencebe-katona-renata-berki-krisztian.htmlFriss videóján melltartó nélkül ugrik a medencébe Mazsi, miközben párja, Berki Krisztián kezét fogja. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi egy amerikai színésszel, Dylan Sprouse-zal izgulta végig a vb-döntőthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-palvin-barbi-egy-amerikai-szinesszel-dylan-sprousezal-izgulta-vegig-a-vbdontot.htmlPalvin Barbi a helyszínen szorított a horvátok győzelméért vasárnap, de sajnos nem az általa favorizált csapat nyert. Szerencsére azonban Barbinak volt kivel megosztania bánatát. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg alakját az egykori szupermodell, Jerry Hallhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-az-egykori-szupermodell-jerry-hall.htmlJerry Hall egykor igazi szexszimbólum volt, de már felette is eljárt az idő. 62 éves létére azért nagyon jól tartja magát: így néz ki fürdőruhában. TV + Sztárok--47 késszúrással ölték meg Ashton Kutcher korábbi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-47-kesszurassal-oltek-meg-ashton-kutcher-korabbi-baratnojet-ashley-ellerin.html2001 februárjában brutális módon megölték Ashton Kutcher akkori barátnőjét, Ashley Ellerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.