Palvin Barbi egy amerikai színésszel, Dylan Sprouse-zal izgulta végig a vb-döntőt

Palvin Barbara foci vb 2018 Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi a helyszínen szorított a horvátok győzelméért vasárnap, de sajnos nem az általa favorizált csapat nyert. Szerencsére azonban Barbinak volt kivel megosztania bánatát.

Palvin Barbi nagyon szorított a horvátok győzelméért vasárnap, ám hiába. A szépséges modell elszomorodott az eredmény miatt, de szerencsére volt vele valaki, aki megvigasztalhatta. Barbi ugyanis nem akárkivel izgulta végig a meccset: egy amerikai színész, Dylan Sprouse társaságát élvezte, akivel már nem először látható együtt.

Barbara Palvin Source ♡ (@palvinbarbara) által megosztott bejegyzés,

Azt nem tudni, hogy komoly-e kettejük között a kapcsolat, de az biztos, hogy jól érezik magukat a közös programokon. A színészt egyébként a Disney Channel sorozatából, a Zack és Cody a fedélzetenből ismerhetik az emberek, valamint az Apafejben is ő és ikertestvére játszottak még kisgyermekként.

@dylansprouse által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.