Palvin Barbi egy amerikai színésszel, Dylan Sprouse-zal izgulta végig a vb-döntőt

Palvin Barbara foci vb 2018 Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi a helyszínen szorított a horvátok győzelméért vasárnap, de sajnos nem az általa favorizált csapat nyert. Szerencsére azonban Barbinak volt kivel megosztania bánatát.

Palvin Barbi nagyon szorított a horvátok győzelméért vasárnap, ám hiába. A szépséges modell elszomorodott az eredmény miatt, de szerencsére volt vele valaki, aki megvigasztalhatta. Barbi ugyanis nem akárkivel izgulta végig a meccset: egy amerikai színész, Dylan Sprouse társaságát élvezte, akivel már nem először látható együtt.

Barbara Palvin Source ♡ (@palvinbarbara) által megosztott bejegyzés,

Azt nem tudni, hogy komoly-e kettejük között a kapcsolat, de az biztos, hogy jól érezik magukat a közös programokon. A színészt egyébként a Disney Channel sorozatából, a Zack és Cody a fedélzetenből ismerhetik az emberek, valamint az Apafejben is ő és ikertestvére játszottak még kisgyermekként.

@dylansprouse által megosztott bejegyzés,

Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Íme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ruzsa-magdival-sem-interjut-kesziteni-sem-fotozkodni-nem-lehetett-az-efott-utan.htmlRúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-saman-segitsegevel-esett-teherbe-ordog-nora-sulyos-penzeket-fizetett.htmlTöbb tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.TV + SztárokOrigoLess be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-less-be-luxus-vivi-eskuvojenek-kulisszai-moge-video.htmlÍme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.