Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT után

Fotó: Polyák Attila - Origo -
EFOTT Rúzsa Magdi fotó interjú koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.

Rúzsa Magdi remek hangulatot csinált egyik utolsó Budapest környéki fellépésén az EFOTT-on. 2020-ig már csak egyetlen egyszer áll színpadra a fővárosban, méghozzá a Budapest Parkban. Ezután nem láthatják őt Budapesten vagy környékén a rajongók, ki is tett magáért az énekesnő a koncerten. Hatalmas tömeg gyűlt össze, kicsiktől a nagyokig mindenki tombolt Magdi zenéjére.

Rúzsa Magdi nem adott interjút Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő egy 18 fős stábbal érkezett a bulira, és az is kiderült, milyen különleges kívánságai voltak a fesztivál szervezői felé. „Kifejezetten kérte, hogy csendes öltözőt kapjon, ahol nyugodtan be tud skálázni. Emellett mentes ásványvizeket, gyümölcstálat, szendvicstálat kért, és hogy mindezek egészséges, bio alapanyagokból készüljenek. De ez, mondhatni, általános kérés" – mondta a Borsnak Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. A lap azt is megtudta, hogy az énekesnő senkinek nem adott interjút, de

a rajongók sem kerülhettek közel hozzá:

senki nem fotózkodhatott vele. A koncert után a back stage-ből ugyanis egy lesötétített kisbuszba szállt, így hagyta el a fesztivál területét.

Sámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-saman-segitsegevel-esett-teherbe-ordog-nora-sulyos-penzeket-fizetett.htmlTöbb tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.TV + SztárokOrigoLess be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-less-be-luxus-vivi-eskuvojenek-kulisszai-moge-video.htmlÍme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.TV + Sztárok--Britney Spears koncert közben mellbimbót villantott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-britney-spears-koncert-kozben-mellbimbot-villantott-video.htmlKoncert közben villantott Britney Spears: kiszabadult a melle a felsőjéből.TV + Sztárok--Vajna Timi kávéval itatja papagáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-vajna-timi-kaveval-itatja-papagajat-foto.htmlVajna Timi imádja az állatokat, így nem is csoda, ha bármit megenged nekik. Kedvenc papagája még a kávéjába is beleihat.... TV + SztárokOrigoPumped Gabo papírjai otthon maradtak: átszökött a horvát határonhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-pumped-gabo-papirjai-otthon-maradtak-atszokott-a-hataron.htmlPumped Gabo nyaralni indult Horvátországba, ám a papírjait nem vitte magával, így átszökött a határon. TV + Sztárok--John Newman exkluzív interjút adott az EFOTT-on: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-john-newman-exkluziv-interjut-adott-az-efotton-video.htmlAz EFOTT-on adott interjút a világhírű énekes, John Newman. A life.hu riporterének kendőzetlenül mesélt mindenről.TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.