Sztárok, akiket támadtak már meg rajongók: Lana Del Ray és Janet Jackson is rettegett

Catherine Zeta-Jones rajongó Miranda Kerr támadás Steve Buscemi Lana Del Ray Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárnak lenni nem mindig könnyű. A csillogást és a luxust ugyan sokan irigylik, de a küzdelmeiket biztosan nem. Sokszor van ugyanis veszélyben a csillagok élete a rajongók miatt! Egyesek azért szeretnének a közelükbe kerülni, hogy kapcsolatba léphessenek imádatuk tárgyával, mások azonban a féktelen gyűlöletüket akarják kiélni a hírességeken. Íme, azok a sztárok, akiknek kellett már rettegniük a megszállott emberek miatt..

Lana Del Ray

Lana Del Ray Forrás: AFP

Az énekesnőt majdnem elrabolta egyik őrült rajongója. A férfi egy késsel érkezett Lana koncertjére, miután a közösségi oldalon kinyilvánította, hogy mennyire szereti a sztárt, és arra utalt, hogy együtt fogják élni ezután az életüket. A rendőrség figyelmét egy bejelentés irányította a 48 éves férfira, akit végül le is tartóztattak.

Steve Buscemi

Steve Buscemi Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/HBO/Hbo

A színésznek nem egy olyan rajongóval akadt problémája, aki gyengéd érzelmeket táplált iránta, és ezt próbálta volna mindenáron kifejezni, sokkal inkább egy gyűlölködővel akadt össze egy kocsmában. 2001-ben, A vér kötelez című film forgatásán este egy bárban iszogatott Vince Vaughn színésszel és Scott Rosenberg forgatókönyvíróval, amikor megtörtént a baj. Két férfi támadt rájuk, miután az egyikük barátnője szóba elegyedett Vince-szel. Steve Buschemit többször is megszúrták, csoda, hogy életben maradt.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

A gyönyörű színésznőt sem a szerelmével üldözte egy rajongója, Catherine halálos fenyegetéseket kapott, ráadásul egy nőtől. Éveken keresztül zaklatta Dawnette Knight a színésznőt méghozzá azért, mert megszállottan odavolt Catherine férjéért, Michael Douglasért. Végül bíróságra került az ügy, ugyanis a híresség már komolyan féltette családja testi épségét. A nőt három év börtönre ítélték.

Miranda Kerr

Miranda Kerr Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Az egykori Victoria's Secret modellnek is az életét kellett féltenie egy őrült rajongójától. Egy bizonyos Steven C. Swanson ugyanis azzal fenyegetőzött, hogy megöli Miranda Kerrt. A férfi egy diszpécsernek számolt be tervéről, azt állítva, hogy ő egy szövetségi ügynök és fegyverei vannak, melyeket használni is fok. Szerencsére még azelőtt sikerült elkapni, hogy bármit megvalósított volna elképzeléséből. Kiderült, hogy a férfi bipoláris zavarban és skizofréniában szenved, és hónapok óta nem szedte a gyógyszereit.

Janet Jackson

Janet Jackson Forrás: Karim Sahib / AFP

Az énekesnő kilenc évig élt rettegésben, ennyi időn át zaklatta őt ugyanis egy Robert Gardner nevű férfi. Folyamatosan üzenetekkel bombázta az énekesnőt, melyekben nem egyszer zavaró szexuális utalások is voltak. A férfi odáig ment, hogy megpróbált egy kést elrejteni abban a stúdióban, melyben az énekesnő próbált. Janet Jackson ettől annyira megrémült, hogy távoltartási végzésért folyamodott.

Palvin Barbi karrierjéről és szerelmi életéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-palvin-barbi-modell-karrierjerol-es-szerelmi-eleterol-meselt.htmlPalvin Barbi őszintén vallott karrierjéről és magánéletéről. Kiderült, hogy öt éve szingliként él. TV + Sztárok--Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ambrus-attilat-ittas-vezetes-miatt-fogjak-gyanusitottkent-kihallgatni-a-rendorok.htmlAmbrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie. TV + Sztárok--Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ruzsa-magdival-sem-interjut-kesziteni-sem-fotozkodni-nem-lehetett-az-efott-utan.htmlRúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSámán segítségével esett teherbe Ördög Nóra: súlyos pénzeket fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-saman-segitsegevel-esett-teherbe-ordog-nora-sulyos-penzeket-fizetett.htmlTöbb tízezret fizetett ki Nánási Pál és Ördög Nóra, hogy végre gyerekük lehessen. A csodatévő sámán segítségét is kérték, aki azt ígérte, hogy a műsorvezető három hónapon belül állapotos lesz.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.