Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelre

Forrás: Facebook/Kerozin -
balhé verekedés kerozin videó após énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett.

Tavaly összeköltözött 28 éves szerelmével a Kerozin énekese, Axel, a kapcsolatnak azonban egyáltalán nem örülnek a lány szülei. A köztük lévő ellentét odáig fajult, hogy nemrég még az utcán is összeverekedtek. A 43 esztendős énekes épp párját várta Debrecenben az autójában, amikor az apósjelölt hirtelen ott termett és elkezdte őt ütlegelni.

Tudtam, nem üthetek vissza, de azt sem akartam, hogy megverjen. Alacsonyabb nálam, így a fejemet célzó ütések elől elhajoltam, de a combom most is sajog a rúgásaitól és a hasam is fáj, akkora gyomrost kaptam" – mesélte a Blikknek Axel.

Az énekes ezután gyorsan beszaladt a közeli cukrászdába és onnan hívta a rendőrséget. A lány apja, akit állítólag a felesége hergelt, közben továbbra is azt kiabálta neki, hogy „megöllek".

A barátnő a szörnyű jelenetet videóra is vette a telefonjával. A lapnak elmondta, nem tudja, mitévő legyen, hiszen párját és szüleit is szereti.

A felvételt ide kattintva nézheted meg!

Liptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolnak a Jóban Rosszban színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-bikinis-fotokat-posztolnak-a-joban-rosszban-szinesznoi.htmlNyáron a sztároknak is jut idejük a kikapcsolódásra, a Jóban Rosszban színésznői a vízpartról jelentkeztek be, hogy megmutassák rajongóiknak, hogyan telik számukra a szünidő. TV + SztárokOrigoNem örökölheti a hercegséget Meghan Markle és Harry herceg lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180716-nem-orokolheti-a-hercegseget-meghan-markle-es-harry-herceg-lanya.htmlHa Sussex hercegének és hercegnéjének fia születik, örökölheti tőlük a hercegséget, ám ez nem vonatkozik a lányukra. Ha módosítják a törvényt, az ő lányuk lehet az első, akinél ez megváltozik. TV + Sztárok--Extra fotót osztott meg a palota a kis Lajos hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-extra-fotot-osztott-meg-a-palota-a-kis-lajos-hercegrol-katalin-hercegne.htmlA királyi család egy extra fotóval kedveskedett az alattvalóknak: egy különleges felvételt osztottak meg a kis Lajos hercegről. TV + Sztárok--Így néz ki ma Gloria Estefan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-igy-nez-ki-ma-gloria-estefan.htmlImmár 60 esztendős Gloria Estefan énekesnő, aki most elárulta boldog házassága titkát. TV + SztárokOrigoTopless süttette magát Katie Price (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180716-toplessben-suttette-magat-katie-price-18.htmlNem volt szégyenlős Katie Price, amikor a thaiföldi nyaralás alatt ledobta bikinifelsőjét és topless indult a habok közé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.