Bikinis fotókat posztolnak a Jóban Rosszban színésznői

Forrás: Instagram/Bálizs Anett
Forrás: Instagram/Bálizs Anett -
fotó Jóban Rosszban bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron a sztároknak is jut idejük a kikapcsolódásra, a Jóban Rosszban színésznői a vízpartról jelentkeztek be, hogy megmutassák rajongóiknak, hogyan telik számukra a szünidő.

Nyáron mindenki szeret a vízpart mellett pihenni, ezalól a Jóban Rosszban színésznői sem kivételek - szúrta ki a Bors. Élvezik a meleg levegőt, a napsütést, és élményeiket szívesen megosztják rajongóikal is. Közösségi oldalaikon beavatják a követőket nyaralásuk legélvezetesebb pillanataiba, és persze nem maradtak el a bikinis fotók sem. Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat arról, hogyan nyaralnak a sorozat dögös színésznői!

Forrás: Instagram/Nagy Katalin
1 / 4
Forrás: Insagram/Kondákor Zsófia
1 / 4
Forrás: Instagram/Kárpáti Rebeka
1 / 4
Forrás: Instagram/Bálizs Anett
1 / 4
Forrás: Instagram/Nagy Katalin
1 / 4
Forrás: Insagram/Kondákor Zsófia
1 / 4
Forrás: Instagram/Kárpáti Rebeka
1 / 4
Forrás: Instagram/Bálizs Anett
1 / 4
Forrás: Instagram/Nagy Katalin
1 / 4
Forrás: Insagram/Kondákor Zsófia
1 / 4
Forrás: Instagram/Kárpáti Rebeka
1 / 4
Forrás: Instagram/Bálizs Anett
1 / 4
Sztárok, akiket támadtak már meg rajongók: Lana Del Ray és Janet Jackson is rettegetthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sztarok-akiket-tamadtak-mar-meg-rajongok-lana-del-ray-es-janet-jackson-is-rettegett.htmlSztárnak lenni nem mindig könnyű. A csillogást és a luxust ugyan sokan irigylik, de a küzdelmeiket biztosan nem. Sokszor van ugyanis veszélyben a csillagok élete a rajongók miatt! Egyesek azért szeretnének a közelükbe kerülni, hogy kapcsolatba léphessenek imádatuk tárgyával, mások azonban a féktelen gyűlöletüket akarják kiélni a hírességeken. Íme, azok a sztárok, akiknek kellett már rettegniük a megszállott emberek miatt.. TV + SztárokOrigoKoltai Róbert betöltötte a 74. életévét: még most is játszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-koltai-robert-betoltotte-a-74-eletevet-meg-most-is-jatszik.htmlKoltai Róbert 74 éves lett, de még most is olyan energikus és szenvedélyes, mint egykor, és esze ágában sincs visszavonulni. Elárulta, mi a titka. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi egy amerikai színésszel, Dylan Sprouse-zal izgulta végig a vb-döntőthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-palvin-barbi-egy-amerikai-szinesszel-dylan-sprousezal-izgulta-vegig-a-vbdontot.htmlPalvin Barbi a helyszínen szorított a horvátok győzelméért vasárnap, de sajnos nem az általa favorizált csapat nyert. Szerencsére azonban Barbinak volt kivel megosztania bánatát. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg alakját az egykori szupermodell, Jerry Hallhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-az-egykori-szupermodell-jerry-hall.htmlJerry Hall egykor igazi szexszimbólum volt, de már felette is eljárt az idő. 62 éves létére azért nagyon jól tartja magát: így néz ki fürdőruhában. TV + Sztárok--Extra fotót osztott meg a palota a kis Lajos hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-extra-fotot-osztott-meg-a-palota-a-kis-lajos-hercegrol-katalin-hercegne.htmlA királyi család egy extra fotóval kedveskedett az alattvalóknak: egy különleges felvételt osztottak meg a kis Lajos hercegről. TV + Sztárok--Nem örökölheti a hercegséget Meghan Markle és Harry herceg lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180716-nem-orokolheti-a-hercegseget-meghan-markle-es-harry-herceg-lanya.htmlHa Sussex hercegének és hercegnéjének fia születik, örökölheti tőlük a hercegséget, ám ez nem vonatkozik a lányukra. Ha módosítják a törvényt, az ő lányuk lehet az első, akinél ez megváltozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.