Csórics Balázs távozott a Barátok köztből

sorozat kilépés Barátok közt Csórics Balázs RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozott az egyik alapszereplő a Barátok köztből: a nézők a folytatásban már biztosan nem láthatják a Rudit alakító Csórics Balázst.

Már napok óta lehetett tudni, hogy egy fontos szereplő távozik a Barátok köztből. Eddig azonban senki nem sejtette, ki az, aki a történet szerint életét veszti. A tegnap esti epizódból kiderült, a Rudit alakító Csórics Balázs az, akit nem láthatnak többé a nézők.

Ha lemaradtál róla, most megmutatjuk a színész utolsó jelenetét!

Motorbalesete után először készültek fotók George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-motorbalesete-utan-eloszor-keszultek-fotok-george-clooneyrol-roma.htmlMotorbalesete után először készültek fotók George Clooney-ról. TV + Sztárok--Csókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-csokot-valtott-a-voros-szonyegen-cher-es-meryl-streep.htmlLondonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Demi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoElveszi 28 évvel fiatalabb barátnőjét David Hasselhoffhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-elveszi-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-david-hasselhoff-hayley-roberts.htmlMegnősül David Hasselhoff: a Baywatch egykori sztárja 28 évvel fiatalabb kedvesét veszi el. TV + Sztárok--Így néz ki ma Gloria Estefan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-igy-nez-ki-ma-gloria-estefan.htmlImmár 60 esztendős Gloria Estefan énekesnő, aki most elárulta boldog házassága titkát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.