Így turbékolt a premieren Pierce Brosnan és felesége

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
Pierce Brosnan Keely Shaye Smith házasság feleség szerelem Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierce Brosnan feleségével, Keely Shaye Smith-szel jelent meg a Mamma Mia! 2 londoni premierjén. A pár láthatóan a mai napig odavan egymásért.

17 éve házasok, de a mai napig imádják egymást: Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith ezúttal a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című film londoni premierjén turbékolt. A sármos színész elegáns öltönyben, kigombolt ingben érkezett, míg teltkarcsú felesége egy mesés csipkeruhát viselt. A fotósok rengeteg képet készítettek róluk, ami nem is csoda, hiszen jó volt rájuk nézni, láthatóan még ma is úgy szeretik egymást, mint esküvőjük napján.

Keely Shaye Smith és Pierce Brosnan a mai napig imádják egymást Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Öröm rájuk nézni Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

Pintér Tibor szerelme, Frida végifeszengte első élő interjújáthttp://www.life.hu/sztarok/20180717-pinter-tibor-szerelme-frida-vegifeszengte-elso-elo-interjujat.htmlPintér Tibor és szerelme, Frida először szerepeltek élő műsorban közösen, de úgy tűnt, a lány nem nagyon élvezte. TV + SztárokOrigoKirúgták A tanár című sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180717-kirugtak-a-tanar-cimu-sorozat-noi-foszereplojet-ubrankovics-juliat.htmlA tanár című sorozat második évadának forgatása előtt váratlanul megvált a női főszereplőtől, Ubrankovics Júliától az RTL Klub. TV + SztárokOrigoMotorbalesete után először készültek fotók George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-motorbalesete-utan-eloszor-keszultek-fotok-george-clooneyrol-roma.htmlMotorbalesete után először készültek fotók George Clooney-ról. TV + Sztárok--Csókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-csokot-valtott-a-voros-szonyegen-cher-es-meryl-streep.htmlLondonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.