Ismeretlen férfival kapták lencsevégre Nádai Anikót: nem tagadta, hogy újra szerelmes

Forrás: Rtl Sajtóklub -
fotó férfi szerelem Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikónak az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemmel, de úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot: lebukott egy ismeretlen férfival.

Nádai Anikónak nem volt teljesen kiegyensúlyozott a szerelmi élete az elmúlt években. A legmegdöbbentőbb VV Aurélióval folytatott viszonya volt, de ez nem tartott sokáig. Szakításuk óta nem lehetett sokat hallani a műsorvezető magánéletéről, de attól, hogy nem beszél róla, még úgy tűnik, zajlanak az események.

Nádai Anikónak új kapcsolata van Forrás: Rtl Sajtóklub

Egy érdi kávézóban ugyanis lefotózták egy ismeretlen férfi társaságában a műsorvezető. Egymást ölelve fogyasztották el reggeli kávéjukat, egyértelmű volt, hogy szerelmesek. A Ripostnak még képeket is küldött a turbékoló párról egy olvasójuk, a lap ezután felkereste a műsorvezetőt is. "

Most mondhatnám, hogy az unokatestvéremmel kávéztam, de ha a „kedves" olvasó látott minket, akkor ezt a válaszlehetőséget nyilván kilőttük.

Kirúgták A tanár című sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180717-kirugtak-a-tanar-cimu-sorozat-noi-foszereplojet-ubrankovics-juliat.htmlA tanár című sorozat második évadának forgatása előtt váratlanul megvált a női főszereplőtől, Ubrankovics Júliától az RTL Klub. TV + SztárokOrigoMotorbalesete után először készültek fotók George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-motorbalesete-utan-eloszor-keszultek-fotok-george-clooneyrol-roma.htmlMotorbalesete után először készültek fotók George Clooney-ról. TV + Sztárok--Csókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-csokot-valtott-a-voros-szonyegen-cher-es-meryl-streep.htmlLondonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoDemi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Liptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.