Kirúgták A tanár című sorozat női főszereplőjét, Ubrankovics Júliát

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
A Tanár (sorozat) kirúgás Ubrankovics Júlia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanár című sorozat második évadának forgatása előtt váratlanul megvált a női főszereplőtől, Ubrankovics Júliától az RTL Klub.

Az Index értesülései szerint napokon belül elkezdik A tanár című sorozat második évadának forgatását, de immár a női főszereplő nélkül. A portál úgy tudja, Ubrankovics Júliával az utolsó pillanatban közölték, hogy a folytatásban már nem számítanak rá.

Ubrankovics Júlia biztosan nem szerepel A tanár második évadában Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

Az Amerikai Egyesült Államokban élő színésznő, aki csak a szerep kedvéért jött haza Magyarországra, korábban úgy tudta, ő is szerepel a második évadban, ezért októberig nem is vállalt el semmilyen más munkát. Pár hete azonban a csatorna közölte vele, annak ellenére, hogy elégedettek vele, már nem tartanak igényt a munkájára.

A portál megkereste az RTL Klubot, a csatorna azonban még arra sem adott egyértelmű választ, hogy lesz-e egyáltalán folytatás.

Csókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-csokot-valtott-a-voros-szonyegen-cher-es-meryl-streep.htmlLondonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Demi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoExtra fotót osztott meg a palota a kis Lajos hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-extra-fotot-osztott-meg-a-palota-a-kis-lajos-hercegrol-katalin-hercegne.htmlA királyi család egy extra fotóval kedveskedett az alattvalóknak: egy különleges felvételt osztottak meg a kis Lajos hercegről. TV + Sztárok--Melltartó nélkül ugrik a medencébe Katona Renáta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-melltarto-nelkul-ugrik-a-medencebe-katona-renata-berki-krisztian.htmlFriss videóján melltartó nélkül ugrik a medencébe Mazsi, miközben párja, Berki Krisztián kezét fogja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.