Motorbalesete után először készültek fotók George Clooneyról

motorbaleset lesifotók Szardínia George Clooney baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motorbalesete után először készültek fotók George Clooney-ról.

Mint arról már a Life.hu is beszámolt, múlt héten baleset érte George Clooneyt. A színész motorral vágott neki Szardínia szigetének, amikor egy autóval ütközött. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet, de a biztonság kedvéért kórházba szállították.

A színészről balesete óta most először készültek képek. A lesifotósoknak a római repülőtéren sikerült őt lekapniuk. A fotókon látszik, hogy még kissé biceg, de egyébként jól van és mosolyog.

George Clooney még kissé biceg Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Mosolyogva fogott kezet a személyzettel Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Demi Moore melltartó nélkül jelent meg egy tévéműsorban: fotók (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180717-demi-moore-melltarto-nelkul-jelent-meg-egy-tevemusorban.htmlDemi Moore is részt vett volt férje, Bruce Willis szívatásában a Comedy Central Roast című műsorában. Tette mindezt melltartó nélkül! TV + Sztárok--Apósjelöltje támadt rá a Kerozin énekesére, Axelrehttp://www.life.hu/sztarok/20180717-aposjeloltje-tamadt-ra-a-kerozin-enekesnere-axelre.htmlÚjra rátalált a szerelem a Kerozin frontemberére, Axelre, de új kedvesének édesapja nem nézi jó szemmel a kapcsolatot. Az énekes és apósjelöltje nemrég még az utcán is összeverekedett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolnak a Jóban Rosszban színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-bikinis-fotokat-posztolnak-a-joban-rosszban-szinesznoi.htmlNyáron a sztároknak is jut idejük a kikapcsolódásra, a Jóban Rosszban színésznői a vízpartról jelentkeztek be, hogy megmutassák rajongóiknak, hogyan telik számukra a szünidő. TV + SztárokOrigoElveszi 28 évvel fiatalabb barátnőjét David Hasselhoffhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-elveszi-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-david-hasselhoff-hayley-roberts.htmlMegnősül David Hasselhoff: a Baywatch egykori sztárja 28 évvel fiatalabb kedvesét veszi el. TV + Sztárok--Melltartó nélkül ugrik a medencébe Katona Renáta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-melltarto-nelkul-ugrik-a-medencebe-katona-renata-berki-krisztian.htmlFriss videóján melltartó nélkül ugrik a medencébe Mazsi, miközben párja, Berki Krisztián kezét fogja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.