Michael Schumacher unokaöccse nyilatkozott életéről és szerelméről: Keszthelyi Viviennel jár

Keszthelyi Vivien David Schumacher Michael Schumacher unokaöccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher unokaöccse, David magyar lányt szeret, és most végre fel is vállalták kapcsolatukat! Keszthelyi Viviennel közösen nyilatkoztak szerelmükről. 

Áprilisban derült ki, hogy Michael Schumacher unokaöccse egy magyar lányt szeret, méghozzá Keszthelyi Vivien autóversenyzőt. A pár ugyan nem erősítette meg akkor az értesüléseket, de most végre igen. A Fókusz stábjának mesélt David az életéről és szerelméről.

Michael Schumacher unokaöccse és Keszthelyi Vivien Forrás: RTL Klub

Nagyon jó, ha Vivi el tud jönni egy-egy versenyemre, mivel mindig van egy kis szabadidőm vele lenni, és legalább nem állandóan a versenyzésre koncentrálok. És persze meg is nyugtat" – mondta David, de Vivien is mesélt. Elárulta, ő már Ralf Schumacherrel is találkozott, aki elmondása szerint nagyon közvetlen volt vele.

Leültünk és átbeszéltük mi várható a versenyhétvégéken, hogy fog működni Daviddel a kapcsolatunk.

Chrissy Teigen megmutatta hatalmas melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-chrissy-teigen-megmutatta-hatalmas-melleit.htmlChrissy Teigen májusban adott életet második gyermekének, és mivel szoptat, a mellet hatalmasok: előtérbe is helyezte őket legutóbbi Instagram-videójában. TV + Sztárok--Ismeretlen férfival kapták lencsevégre Nádai Anikót: nem tagadta, hogy újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180717-ismeretlen-ferfival-kaptak-lencsevegre-nadai-anikot-nem-tagadta-hogy-ujra-szerelmes.htmlNádai Anikónak az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemmel, de úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot: lebukott egy ismeretlen férfival. TV + SztárokOrigoMegszólalt az RTL Klub és Nagy Ervin Ubrankovics Júlia kirúgásáról: nem voltak elégedettek velehttp://www.life.hu/sztarok/20180718-megszolalt-az-rtl-klub-es-nagy-ervin-ubrankovics-julia-kirugasaro.htmlTávozik A Tanár című sorozatból a Klaudiát alakító színásznő, Ubrankovics Júlia. Meglepte az alkotók döntése, hiszen úgy tudta, elégedettek vele, ám most kiderült, hogy nem voltak azok. A sorozat másik főszereplője, Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni a színésznővel. TV + SztárokOrigoAz Attraction Látványszínház produkciója lett a a Britain's Got Talent legjobbjahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-az-attraction-latvanyszinhaz-produkcioja-lett-a-a-britain-s-got-talent-legjobbja.htmlHatalmas sikert ért el az Attraction Látványszínház: az ő produkciójukat választották minden idők legjobbjának a Britain's Got Talent műsorában. TV + SztárokOrigoMel B, a Spice Girls egykori tagja még mindig szexihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-meg-mindig-szexi.htmlMostanában nem lehetett hallani a Spice Girls együttes egykori tagjáról, Melanie Brownról, azaz Mel B-ről. Friss fotóját lesifotósok készítették, látszik, hogy még mindig remekül néz ki. TV + Sztárok--Így rázta Michelle Obama Beyoncé koncertjén: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-igy-razta-michelle-obama-beyonce-koncertjen.htmlBeyoncé koncertjén villantotta meg tánctudását az egykori first lady, Michelle Obama. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.