Szerelmespárok a filmvásznon, akik igazából gyűlölték egymást: Ryan Gosling és Rachel McAdams sem jöttek ki

Forrás: giphy.com -
Nagy Ervin Ryan Gosling szerelmespár film színész Ubrankovics Júlia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ubrankovics Júlia A Tanár című sorozatban nyújtott alakításával nem voltak megelégedve, ezért távoznia kellett, ráadásul Nagy Ervin sem tudott vele úgy együtt játszani, hogy az „elvigyen egy sorozatot", ami nagy baj, hiszen gyengéd érzelmeket tápláltak karaktereik egymás iránt. Nem ez az első eset, hogy két együtt játszó színész nem jön ki egymással annyira. Íme, öt hollywoodi színészpár, akik szerelmespárt alakítottak, pedig valójába utálták egymást, nekik mégis sikerült megoldani úgy, hogy ebből semmi ne látszódjon a filmvásznon, és színészcserére sem volt szükség.

Ryan Gosling és Rachel McAdams

Ryan Gosling és Rachel McAdams Forrás: giphy.com

A Szerelmünk lapjai nagyon sokaknak csalt könnyeket a szemébe, köszönhetően Ryan Gosling és Rachel McAdams alakításának is, pedig nem volt egyszerű számukra a közös munka. Egyáltalán nem jöttek ki ugyanis egymással, volt olyan, hogy az egész forgatást végig üvöltözték, ez azonban egyáltalán nem látszott meg az alakításukon. Ugyan a végére annyira jóban lettek, hogy később még jártak is, a film elkésztése egyáltalán nem volt egyszerű.

Patrick Swayze és Jennifer Grey

Patrick Swayze és Jennifer Grey Forrás: Collection Christophel/© Vestron Pictures/© Vestron Pictures

A Dirty Dancing az egyik legkedveltebb romantikus film, a mai napig rengetegen imádják, de a két főszereplő annyira nem élvezte a forgatást, amennyire a nézők a végeredményt. Főként Patrick Swayze volt az, aki nem volt megelégedve színésztársával, mert túlságosan idétlennek és butácskának tartotta őt.

Leonardo DiCaprio és Claire Danes

Leonardo DiCaprio és Claire Danes Forrás: YouTube

A két színész a Rómeó és Júliában játszott szerelmespárt, de a való életben egyáltalán nem volt köztük semmilyen szenvedély, legalábbis nem romantikus értelemben. Clair Danes szerint DiCaprio idétlenül viselkedett a forgatás alatt, míg a színész azért nem szimpatizált társával, mert túlságosan komolynak tartotta.

Julia Roberts és Nick Nolte

Nick Nolte és Julia Roberts Forrás: AFP

A zűr bajjal jár című filmben láthattuk szerelmesekként a két színészt, akik igazából gyűlölték egymást. Julia Roberts szerint Nick Nolte az egyik legborzalmasabb színész, akivel valaha is dolgozott, de a férfi sem volt éppen jó véleménnyel a színésznőről. A közöttük húzódó ellentét természetesen nem látszódott a filmvásznon, de a forgatások után nem igazán keresték egymás társaságát.

Pierce Borsnan és Terry Hatcher

Pierce Borsnan és Terry Hatcher Forrás: AFP

A holnap markában című James Bond filmben alakított a két színész szerelmeseket, de a forgatás során nem váltak szimpatikussá egymásnak. Pierce Brosnan agyára ment Terry Hatcher, mivel a színésznő folyton késett, és órákat kellett várni rá. Később derült csak ki, hogy Terry éppen akkor várandós volt, és a reggeli rosszullétek miatt késett.

Voksán Virág elárulta, miért rejtegeti születendő gyermeke apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-voksan-virag-elarulta-miert-rejtegeti-szuletendo-gyermeke-apjat.htmlMár az ötödik hónapban jár Voksán Virág, hamarosan édesanya lesz. Ám eddig még nem mutatta meg gyermeke édesapját, akivel már el is jegyezték egymást. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Botrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-botranyba-fulladt-pajor-tamas-osszes-koncertje-a-drog-miatt-neurotic-amen.htmlA Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. TV + Sztárok--Szakított Liu Shaolin Sándor és szerelme, Elise Christiehttp://www.life.hu/sztarok/20180718-szakitott-liu-shaolin-sandor-es-szerelme-elise-christie.htmlKözösségi oldalán jelentette be Lius Shaolin Sándor, hogy szakított kedvesével, Elise Christie-vel, akivel a téli olimpián is többször lefotózták. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi kiakadt: nem őrzik őt úgy, mint egy világsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-ruzsa-magdi-kiakadt-nem-orzik-ot-ugy-mint-egy-vilagsztart.htmlRúzsa Magdi EFOTT-os fellépése után megjelent egy hír, miszerint nem lehetett az énekesnő közelébe férkőzni, ezért háborodott most fel. TV + Sztárok--Ezért nincs sírköve Cserháti Zsuzsának: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-ezert-nincs-sirkove-csrhati-zsuzsanak.htmlA napokban lesz 15 éve annak, hogy Cserháti Zsuzsa távozott az élők sorából, ám még ma sincs a csodálatos hangú énekesnőnek sírköve. Kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Lefotózták Szűcs Judith-ot és párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-lefotoztak-szucs-judithot-es-parjat.htmlSzűcs Judit féltve őrzi magánéletét, most azonban egyik rajongójának sikerült őt lefotóznia kedvesével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.