Nagy Alekosz meztelnül mutatta meg, alkalmas lenne egy szerepre az új Terminátor-filmben

Forrás: TV2 -
Terminátor szerep meztelen Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz ismét felhívta magára a figyelmet, méghozzá egy meztelen fotóval és azzal, hogy szerepelni szeretne az új Terminátorban.

Úgy tűnik, Alekosz letett arról, hogy börtönbe kerüljön, legalábbis egyelőre, ugyanis most teljesen új dolog foglalkoztatja. Szeretne bekerülni a Terminátor legújabb részébe, erről a Facebook-oldalán adott hírt egy fotó kíséretében, melyen meztelenül pózol. Szerinte alkalmas lenne legalább egy vagyonőrterminátor szerepre.

Melltartó nélkül takarítja a házat Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-melltarto-nelkul-takaritja-a-hazat-toth-vera.htmlTóth Vera friss fotóján melltartó nélkül takarítja az otthonát. TV + Sztárok--Ubrankovics Júlia, A Tanár című sorozat menesztett színésznője kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-ubrankovics-julia-a-tanar-cimu-sorozat-menesztett-szinesznoje-kiakadt.htmlAz RTL Klub A Tanár című sorozatának színésznőjét, Ubrankovics Júliát menesztették, mert nem voltak vele megelégedve, és Nagy Ervin sem tudott vele együtt játszani. Ubrankovics Júliát meglepte a döntés, mert soha nem kapott az alkotóktól ilyen visszajelzést, azt pedig nem tartja szakmai indoknak, hogy nem működött közte és Nagy Ervin között a kémia. TV + SztárokOrigoEFOTT 2018: üzent a magyar zenekaroknak a Volbeat - exkluzív interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-efott-2018-uzent-a-magyar-zenekaroknak-a-volbeat.htmlAz EFOTT zárónapjának nagyszínpados sztárfellépője a dán Volbeat rock-metál zenekar voltak. Az énekes, Michael Poulsen kizárólag a Life.hu-nak adott kamerás interjút, ahol többek közt a magyar rockzenekaroknak is üzent: elmondta, hogy szerinte hogyan lehet elindulni a világsztárság felé vezető úton. A Metallica egykori előzenekarának énekese azt is elmondta, szerinte miben rejtőzik a zenekaruk titka, és hogy miért kértek extra biztonsági védelmet az EFOTT-ra.TV + Sztárok--Liptai Claudia lesz a Séfek séfe műsorvezetője: Ördög Nóra helyét veszi áthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-liptai-claudia-lesz-a-sefek-sefe-musorvezetoje-ordog-nora-helyet-veszi-at.htmlA tavaly nagy sikerrel futó Séfek séfe című műsor következő évadát nem Ördög Nóra fogja vezetni. Sajtóértesülések szerint Liptai Claudia lép a helyére. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huShane Tusup nem fizette ki a perköltségeket és bocsánatot sem kért Darren Wardtólhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-shane-tusup-nem-fizette-ki-a-perkoltsegeket-es-bocsanatot-sem-kert-darren-wardtol.htmlSemmibe veszi a Fővárosi Törvénszék ítéletét Shane Tusup, Hosszú Katinka egykori edzője és férje. Nem fizette meg a perköltségeket és bocsánatot sem kért - írja a Blikk.TV + Sztárok--Dobó Kata és Zsidró Tamás reagált a szakításukról szóló hírekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180719-dobo-kata-es-zsidro-tamas-reagalt-a-szakitasukrol-szolo-hirekre.htmlA Balaton Sound idején röppent fel a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász és Dobó Kata színésznő szakítottak. Tamást a fesztiválon egy ismeretelen, barna hajú nővel látták szórakozni. A szakításukkal kapcsolatos hírekre most elször reagált a pár a Story magazinnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.