Shane Tusup nem fizette ki a perköltségeket és bocsánatot sem kért Darren Wardtól

Darren Ward őrjöngés perköltség Shane Tusup bocsánatkérés becsületsértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmibe veszi a Fővárosi Törvénszék ítéletét Shane Tusup, Hosszú Katinka egykori edzője és férje. Nem fizette meg a perköltségeket és bocsánatot sem kért - írja a Blikk.

Tusup korábbi kollágája, a skót Darren Ward becsületsértési pert nyert az amerikai edző ellen, ő azonban a márciusi ítélet óta nem fizette meg 135 ezer forintos perköltségeket, és a bocsánatkérés is elmaradt, amire a bíróság kötelezte.

Darren Wardnak adott igazat a magyar bíróság Forrás: Blikk


"Kiábrándító, hogy ennyire kevés tiszteletet mutat a magyar jogrendszer iránt. A bíróság az én javamra döntött, Tusupnak meg kellett volna térítenie az ügy miatti perköltségemet, s arra is kötelezték, hogy írásban kérjen tőlem bocsánatot. Ezt nem tette meg az előírt, május 9-i határidőig. A törvényes képviselőm írásban kereste az ügyvédjét, de még nem kaptunk választ"
- mondta a lapnak Ward.

Tusup tavaly a debreceni országos bajnoksággon fenyegette és lökte meg Wardot a medence mellett. Azért akadt ki Hosszú Katinka férje, mert a skót nem nevezte be a férfi váltót a versenyre. Tusup őrjöngését rengetegen hallották, a verssenyt le is kellett állítani miatta. Az Iron Aquatics (Hosszú és Tusup úszóiskolája) később meg is vált Wardtól.

Shane Tusup semmibe veszi az ítéletet Forrás: Instagram/tusup11


Ha Tusup továbbra sem teljesíti, amit kiszabott a bíróság, akkor végrehajtást indíthatnak ellene. Ilyenkor a tartozását megpróbálják levonni a fizetéséből.

Dobó Kata és Zsidró Tamás reagált a szakításukról szóló hírekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180719-dobo-kata-es-zsidro-tamas-reagalt-a-szakitasukrol-szolo-hirekre.htmlA Balaton Sound idején röppent fel a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász és Dobó Kata színésznő szakítottak. Tamást a fesztiválon egy ismeretelen, barna hajú nővel látták szórakozni. A szakításukkal kapcsolatos hírekre most elször reagált a pár a Story magazinnak. TV + Sztárok--Voksán Virág elárulta, miért rejtegeti születendő gyermeke apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-voksan-virag-elarulta-miert-rejtegeti-szuletendo-gyermeke-apjat.htmlMár az ötödik hónapban jár Voksán Virág, hamarosan édesanya lesz. Ám eddig még nem mutatta meg gyermeke édesapját, akivel már el is jegyezték egymást. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Joshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-joshi-bharat-vendege-volt-csisztu-zsuzsa-orvos-ferjerol-is-meselt.htmlJoshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsa a FEM3 Café stúdiójában. Az egykori tornászbajok, ma pedig sportdiplomata mesélt többek között gyermekkori emlékeiről és két gyermekéről, később pedig őszintén beszélt szülei elvesztéséről, sőt azt is elárulta, mitől működik jól a házassága a férjével.TV + Sztárok--Meghan Markle nővére szerint a hercegné lesz a hibás, ha apjuk meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-meghan-markle-novere-szerint-a-hercegne-lesz-a-hibas-ha-apujuk-meghal.htmlSamantha Markle, Sussex hercegnéjének nővére ismét mérges posztokat tett közzé közösségi oldalán. Azt állítja, ha apjuk, Thomas Markle meghal, azért húga lesz a felelős. TV + Sztárok--Szerelmespárok a filmvásznon, akik igazából gyűlölték egymást: Ryan Gosling és Rachel McAdams sem jöttek kihttp://www.life.hu/sztarok/20180718-szerelmesparok-a-filmvasznon-akik-igazabol-gyuloltek-egymast.htmlUbrankovics Júlia A Tanár című sorozatban nyújtott alakításával nem voltak megelégedve, ezért távoznia kellett, ráadásul Nagy Ervin sem tudott vele úgy együtt játszani, hogy az „elvigyen egy sorozatot", ami nagy baj, hiszen gyengéd érzelmeket tápláltak karaktereik egymás iránt. Nem ez az első eset, hogy két együtt játszó színész nem jön ki egymással annyira. Íme, öt hollywoodi színészpár, akik szerelmespárt alakítottak, pedig valójába utálták egymást, nekik mégis sikerült megoldani úgy, hogy ebből semmi ne látszódjon a filmvásznon, és színészcserére sem volt szükség. TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.