Élő adásban alakult ki parázs vita Berki Krisztián és Náray Erika között

vita FEM3 Náray Erika Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parázsvita alakult ki a FEM3 műsorában Náray Erika és Berki Krisztián között.

Egy klasszikus téma került terítékre a FEM3 műsorán: mit csinálnának a nők, ha egy napra a férfiak bőrébe bújhatnának. Náray Erika ki is fejtette a véleményét, amellyel nem igazán nyűgözte le Berki Krisztiánt. Parázsvita alakult ki közöttük.

Náray Erika: „Semmit nem csinálnék másként... Csak kíváncsi lennék, hogy ha ugyanazt csinálom férfiként, mint amit nőként csinálok, akkor arra hogyan reagálnátok."

Berki Krisztián: „Annyira visszafogottan visszafogottan nyilatkoztok... Nem érdekel, hogy a férfi mit gondol, ha rád néz?"

Náray Erika:A francot érdekel, mit gondoltok... Tudom, hogy mit gondolsz. Nincs kiírva, hogy 18+, tehát nem mondhatom el, hogy mit gondolsz... De nem erre vagyok kíváncsi."

Berki Krisztián: „De nem tudhatok, mire gondolunk..."

Náray Erika: „Dehogynem, egyszerűek vagytok, mint az ég! De ezzel együtt szeretünk benneteket."

Később Náray Erika azt is felhozta, hogy a férfiak tele vannak sztereotípiákkal a nőkkel kapcsolatban.

Még mindig itt tartunk, hogy te csak egy nő vagy... Például posztolsz valamit a Facebookon a focival kapcsolatban, akkor előbb-utóbb megérkezik az a mondat, hogy nyilván a Neymarnak a feneke tetszik... Nem, drága szívem, nem az tetszik. De nekem ezt meg kell magyaráznom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.