Kevin kutya hatására nőtt az örökbefogadási kedv

Forrás: Vizslafotózás.hu/Goblyos Peter - Vizslafotozas.Hu -
örökbefogadás Kevin kutya Pacsi!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin kutya saját vloggal jelentkezik Facebook-oldalán. A közösségi médiából ismert és ma már az RTL Klubon is műsort vezető, egykor menhelyi blöki Pacsi! című kutyás reality-magazinjának első évada ma véget ér, de a közösségi oldalakon a következő időszakban is új, kutyás tartalmakkal készül Kevin és gazdája, Molnár Karesz. A vlog első részében a szlovéniai Pirant mutatják be kutyás szemmel.

„A visszajelzések alapján is sikeres évadot zárhatunk" – meséli Molnár Karesz, a Pacsi! műsorvezetője. „Tíz kutyus örökbefogadását mutattuk be az elmúlt 12 hétben, és számos olyan problémával foglalkoztunk, amely izgalmas és tanulságos lehet a városi kutyás életmódot folytatók számára."

Molnár Karesz és Kevin kutya Forrás: Vizslafotózás.hu/Goblyos Peter - Vizslafotozas.Hu

Kevin kutya gazdája azt is elárulta, a műsor és Kevin közösségi médiás jelenlétének köszönhetően nőtt az örökbefogadási kedv a nézők és a követők körében. „Több olyan történetet hallottunk már a menhelyek munkatársaitól, hogy sokan úgy érkeznek hozzájuk, hogy látták a Pacsi! egy-egy adását, amely megerősítette őket a döntésükben, sőt, olyan is van, aki kifejezetten Kevinre hasonlító kutyust keres. Fontos, hogy aki úgy dönt, hogy otthont ad egy kedves négylábúnak, az lássa, milyen sok kutya vár örökbefogadásra a menhelyeken. Ha örökbefogadunk, nem csak a választott kutyust mentjük meg, a helyére is egy újabb, otthontalan kutya érkezhet a menhelyen" – teszi hozzá a műsorvezető.

„Sokan megszerették Kevint az elmúlt időszakban, szeretnénk, ha az első évad vége után nem maradnának Pacsi!-s tartalmak nélkül. Nekik készül a vlog, amelynek első részében bemutatjuk, milyen szuper, kutyabarát hely a szlovéniai Piran. Remélem, sokan velünk tartanak majd online, és hogy szombaton 10:30-kor minket választanak majd, az RTL Klubon, jövünk a Pacsi! első évadának utolsó részével" – mondta Molnár Karesz.

A Pacsi! vlog első része: https://www.facebook.com/pacsikevin/videos/335666746972334/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.