Naponta kommunikál elhunyt férjével Csongrádi Kata

halál kommunikáció Csongrádi Kata spiritualitás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csongrádi Kata elárulta, egy spirituális képesség segítségével naponta kommunikál elhunyt férjével.

Csongrádi Kata a TV2 vendége volt, ahol arról mesélt, hogy elsajátította az úgynevezett Nap-tudást, amely keretein belül gyakran meditál.

A lényege, hogy kilélegzünk minden feszültséget, negatív energiát, belélegezzük az univerzum fényét, szeretetét, jóságot és azt áramoltatjuk. A Nap-tudás több ezer éves, az alapja az, hogy minden ember fénysugár, és minden ember szívében ott lakik egy csipetnyi az isteni fényből. Nekünk nincs más dolgunk, mint ezt a bennünk lévő belső napot felerősíteni és áramoltatni. Ez egy meditációs technika, de én nem tudok gyógyítani, csak Isten."

A színésznő elárulta azt is, ennek a tudásnak köszönhetően gyakorlatilag napi szinten kommunikál elhunyt férjével.

Én mindennap mécsest gyújtok a fényképe előtt, ahogy anyukám fényképe előtt is, és beszélgetek vele, beszélek hozzá, felteszek kérdéseket, hogy te hogy látod, mit kellene tennem, vagy mi fog történni, adj tanácsot... És úgy érzem, mintha sugallana bizonyos válaszokat. És nagyon érdekes, bizonyos dolgok pontosan úgy történnek, ahogy ő gondolja azt odaátról."

A Life.hu olvasói megválasztották, hogy ki a legszebb Magyarország Szépehttp://www.life.hu/sztarok/20180720-a-lifehu-olvasoi-megvalasztottak-hogy-ki-a-legszebb-magyarorszag-szepe.htmlSok hölgy fejére került már a korona a Magyarország Szépe versenyei során, a Life.hu olvasói most megválasztották, hogy szerintük az elmúlt öt év nyertesei közül ki a legszebb. TV + SztárokOrigoLopáson kapták Cseke Katinkát egy reklámfilmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-lopason-kaptak-cseke-katinkat-singh-viki.htmlLopáson kapták Cseke Katinkát: de természetesen csak egy reklámfilmben, amelyben Singh Vikivel látható. TV + SztárokOrigoHatalmas fenekét tolta a kamerába Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-hatalmas-feneket-tolta-a-kameraba-kim-kardashian.htmlKim Kardashian ismét megmutatta méretes fenekét: ezúttal még közelebbről. TV + Sztárok--Szalai Ádám egy gyönyörű német modellel jár: Angelina Heger a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-szalai-adam-egy-gyonyoru-nemet-modellel-jar-angelina-heger-a-valasztottja.htmlSzalai Ádám focistáról lehetett tudni, hogy nem egyedülálló, de eddig nem vállalta fel kapcsolatát Angelina Heger modellel. Most azonban egy közös kép mindent elárult. TV + SztárokOrigoFélmeztelenül kapták le a lesifotósok Kerry Katonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-kerry-katonat-topless.htmlLesifotók készültek Kerry Katonáról: félmeztelenül napozott Marbellán. TV + Sztárok--Összeházasodott Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-osszehazasodott-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate-eskuvo.htmlA legnagyobb titokban összeházasodott Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.