Ördög Nóra helyett Liptai Claudia lesz a Séfek séfe háziasszonya

Forrás: Tv2 -
TV2 Liptai Claudia Ördög Nóra Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 ősszel induló Séfek séfe című műsorának második évadát Ördög Nóra helyett, úgy tűnik, Liptai Claudia fogja vezetni.

Bár egyelőre szakmai berkeken belül beszélik, hogy Ördög Nóra helyét Liptai Claudia veszi át a Séfek séfe című gasztroműsorban, a Bors megkeresésére a csatorna nem cáfolta meg az állítást.

Liptai Claudia, Ördög Nóra Forrás: Tv2

Természetesen nem arról van szó, hogy Nóritól megválna a csatorna, ő a Master Chef című szintén gasztroműsort fogja vezetni, amiben közismert emberek mérik össze főzőtudásukat.

Félmeztelenül kapták le a lesifotósok Kerry Katonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-kerry-katonat-topless.htmlLesifotók készültek Kerry Katonáról: félmeztelenül napozott Marbellán. TV + Sztárok--A rajongók úgy vélik: Beyoncé terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180719-a-rajongok-ugy-velik-beyonce-terhes.htmlEurópában turnézik Beyoncé és Jay Z. A rajongók közül pedig többen úgy vélik, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár. TV + Sztárok--Összeházasodott Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-osszehazasodott-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate-eskuvo.htmlA legnagyobb titokban összeházasodott Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoCandice Swanepoel megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-candice-swanepoel-megmutatta-szules-utani-testet.htmlCandice Swanepoel modell egy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de máris úgy néz ki, mint egy bombázó! TV + Sztárok--Hódi Pamela az interneten szólt be Mazsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-hodi-pamela-az-interneten-szolt-be-mazsinak-katona-renata.htmlNyilvános adok-kapok zajlik az interneten Hódi Pamela és Berki Krisztián új párja, Katona Renáta között. TV + Sztárok--Hazugság lehetett Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívműtétehttp://www.life.hu/sztarok/20180719-hazugsag-lehetett-meghan-markle-apjanak-thomas-marklenek-a-szivmutete.htmlA hercegi esküvő előtt néhány nappal műtötték Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívét. Ám most úgy tűnik, az egész operáció hazugság volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.