Szalai Ádám egy gyönyörű német modellel jár: Angelina Heger a választottja

Angelina Heger modell fotó Szalai Ádám kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalai Ádám focistáról lehetett  tudni, hogy nem egyedülálló, de eddig nem vállalta fel kapcsolatát Angelina Heger modellel. Most azonban egy közös kép mindent elárult. 

Már régóta lehetett sejteni, hogy kivel jár Szalai Ádám, de biztos csak mostanában lett. Angelina Heger német modell ugyanis egy közös videóval egyértelművé tette, hogy bizony ők ketten egy pár. A felvételen egy kabrióban autókáznak éppen Ráckeve környékén.

Ez a videó egyértleműen jelzi: ők egy pár Forrás: Instagram/Angelina Heger

Így aztán vége a találgatásoknak, az elképesztően dögös német modell úgy döntött, ő nem titkolja tovább a kapcsolatukat.

Angelina Heger egy igazi bombázó Forrás: Instagram/Angelina Heger

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

A N G E L I N A H E G E R (@angelinahegerofficial) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra helyett Liptai Claudia lesz a Séfek séfe háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-ordog-nora-helyett-liptai-claudia-lesz-a-sefek-sefe-haziasszonya.htmlA TV2 ősszel induló Séfek séfe című műsorának második évadát Ördög Nóra helyett, úgy tűnik, Liptai Claudia fogja vezetni.TV + SztárokOrigoA rajongók úgy vélik: Beyoncé terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180719-a-rajongok-ugy-velik-beyonce-terhes.htmlEurópában turnézik Beyoncé és Jay Z. A rajongók közül pedig többen úgy vélik, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár. TV + Sztárok--Félmeztelenül kapták le a lesifotósok Kerry Katonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-kerry-katonat-topless.htmlLesifotók készültek Kerry Katonáról: félmeztelenül napozott Marbellán. TV + Sztárok--Összeházasodott Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-osszehazasodott-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate-eskuvo.htmlA legnagyobb titokban összeházasodott Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoCandice Swanepoel megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-candice-swanepoel-megmutatta-szules-utani-testet.htmlCandice Swanepoel modell egy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de máris úgy néz ki, mint egy bombázó! TV + Sztárok--Törőcsik Mari újra színpadra állna, erősnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-torocsik-mari-ujra-szinpadra-allna-erosnek-erzi-magat.htmlNem utoljára nyilatkozott Törőcsik Mari és a színpadra is vissza szeretne térni. Újra megszólalt állapotáról a színésznő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.