Így él az egykori Skála-modell, Komjáthy Ági

Skála Komjáthy Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor rajongott Skála-modell, Komjáthy Ágnes a Bestnek adott interjút. 

A hetvenes években mindenki őt irigyelte, a szépséges lány karrierje úgy indult, akár a tündérmesékben. Érettségi után édesanyja benevezte az Anna-bálra, ahová ő fiatalon nem jutott, így lánya váltotta valóra az ő egykori álmát. Amikor Ágit választották a bál szépévé, alig hitte el, hogy ez épp vele történt meg.

Ági az egyetem után közgazdász szakmájában akart elhelyezkedni, de szépsége miatt felajánlották neki, hogy legyen a Skála arca, és háziasszonya is. Elfogadta a felkérést, és mellette friss diplomásként a Skála marketingosztályának előadója lett, aztán a vevőszolgálati osztály vezetője - mesélte a Bestnek Ági.

A most 65 éves Ági arról is beszélt, hogy kedvesével még az egyetem utolsó évében találkozott, akivel 41 éve élnek együtt, boldog házasságukból két gyermek, egy kisfiú, majd egy kislány született. Még kifiúk születése után külföldre költöztek - 18 évig éltek Bécsben, majd miután a gyerekeik leérettségiztek, haza költöztek Magyarországra.

„Ha tömören össze kell foglalni, melyik évtizedben mi határozta meg az életemet, azt mondhatom: a húszas éveimet a szerelem és a szex. A harmincasok a gyerekekről szóltak, a negyvenesekben minden szempontból kiteljesedtem az ötvenes években a hangsúly az egészségre terelődött. Most pedig nagyon várom, hogy unokáim szülessenek" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.