műsorvezető Lilu bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medenceparton mosolyog a kamerába Lilu. A szép műsorvezetőn látszik, kiegyensúlyozott, boldog és az alakja is gyönyörű, még mindig. 

Rajongói a képet lájkokkal és kedves kommentekkel köszönték meg. A fotót itt meg is nézheted:

Nincs érettségije Tóth Andinak: rajongói biztatják, tegye le a vizsgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-nincs-erettsegije-toth-andinak-rajongoi-biztatjak-tegye-le-a-vizsgat.htmlTóth Andi már 19 éves, de még mindig nem érettségizett le. TV + SztárokOrigoÍgy él az egykori Skála-modell, Komjáthy Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20180721-igy-el-az-egykori-skalamodell-komjathy-agi.htmlAz egykor rajongott Skála-modell, Komjáthy Ágnes a Bestnek adott interjút. TV + SztárokOrigoBotrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-botranyba-fulladt-pajor-tamas-osszes-koncertje-a-drog-miatt-neurotic-amen.htmlA Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. TV + Sztárok--Klipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoFoci vb: Egy baki utóélete - Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Eredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.