Berki Krisztián szabálytalanul utaztathatta a lányát? - kiakadtak a kommentelők

Katona Renáta Mazsi Berki Natasa Zselyke autóvezetés autó kommentek szabálytalanság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyitott tetejű autójában utazott Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta valamint Hódi Pamelával közös kilánya, Berki Natasa Zselyke. Ám Nati Mazsi ölében ült az első ülésen, miközben szelfit készítettek. A kommentelők kiakadtak. 

"Enyhén életveszélyes a gyerekre nézve...."

"Mindkettő bekötve, de Nati nincs. Ez mi?" - írták a kommentelők Berki Krisztián fotójához, melyen autóban ülnek kedvesével, Katona Renátával, azaz Mazsival és Hódi Pamelával közös kilányával, Berki Natasa Zselykével. Berkit és Mazsit biztonsági öv védi, a kis Natit azonban nem.

Mellettük egy robogós lány mosolyog a kamerába. A kommentelők teljesen kiakadtak a felelőtlenség miatt, ám egy kisebb harc is kialakult közöttük, ugyanis néhányan úgy vélik, hogy egy parkolóban állnak, mások szerint viszont a parkoló éppen mellettük van.

Berki is válaszolt a kommentelőknek: "Sziasztok! A fotót szándékosan készítettük így, hiszen a napokban kiraktam egy kérdést hozzátok intézve, hogy ti vajon a jót vagy a rosszat veszitek észre először, a jót vagy rosszat feltételezitek először? Szerintem az eredmény egyértelmű... sajnos, hiszen aki a jót feltételezi és a jót veszi észre, annak szerintem annyi jön le elsőre "nézd milyen boldog pillanat" - írta Berki.

Az elégedettség titka: “nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van” #amieletunk #berkinatasazselyke #aberki @mazsirenata @katonaedina

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi szerelmes fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180723-radics-gigi-szerelmes-fotot-osztott-meg.htmlAmerikában heverte ki szakítását Radics Gigi, majd egyik pályatársával, Talán Attilával hozták hírbe. Most azonban ő maga tett ki egy olyan fotót közösségi oldalára, mely arra enged következetni, hogy szerelmes. TV + SztárokOrigoMegszólalt az RTL Klub A Tanár című sorozatából elküldött színésznő, Urbankovics Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-megszolalt-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozatabol-elkuldott-szineszno-urbankovics-julia.htmlA Tanár című műsorban Urbankovics Júlia játszotta Nagy Ervin kollégáját, akivel szinte első látásra egymásba is szeretnek, szerepük szerint. Az első évad után a színésznő szerint méltatlan módon szóltak neki, hogy nem kívánják folytatni vele a munkát, ugyanis Nagy Ervin szerint nem műlödik köztük a kémia. TV + SztárokOrigoEzeket kérték a Campus Fesztiválon a világsztárok - megszólalt a rendezvény igazgatójahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-ezeket-kertek-a-campus-fesztivalon-a-vilagsztarok.htmlVasárnap reggel véget ért az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei esemény Debrecenben. Ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus jubileumot is meghaladva, idén, 108 ezren szórakoztak a négy nap alatt. Olyan szupersztárok léptek fel, mint az amerikai AKON, vagy éppen a kelet-európaiak retró sztárja, Scooter. De hogy mi mindent kértek az öltözőjükbe a legdrágább fellépők, ezt a Life.hu-nak elmondta a fesztivál igazgatója. TV + SztárokOrigoNótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-notar-mary-megtorte-a-csendet-egeszsegi-allapotarol-es-karrierrol-is-beszelt.htmlBár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegmutatta új szerelmét Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-megmutatta-uj-szerelmet-lola-enekesno.htmlMár szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. TV + SztárokOrigoFürdőruhában fotózták Liluthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-fotoztak-lilut-musorvezetot.htmlMedenceparton mosolyog a kamerába Lilu. A szép műsorvezetőn látszik, kiegyensúlyozott, boldog és az alakja is gyönyörű, még mindig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.