Botrány: Meghan Markle sógornőjét letartóztatták

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
Sussex hercegnéje Thomas Markle rendőrség Meghan Markle börtön család Darlene Blout botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét viharfelhők gyülekeznek Meghan Markle családja körül. Bátyja, Thomas Markle menyasszonya, Darlene Blout ugyanis a rendőrségen töltött egy éjszakát családon belüli erőszak miatt. 

A 37 éves Darlene Blout miatt kellett rendőrt hívni Oregon államban, a nő történetesen Sussex újdonsült hercegnéje, Meghan Markle bátyjának menyasszonya - írta a The Sun.

A nőt családon belüli erőszak miatt vitték be a rendőrök a Josephine megyei börtönbe, elfajult ugyanis egy vitája Thomas Markle-lel. Egy éjszakát töltött ott, ám az incidens nem zárult le ennyivel. Visszaesőként kezelik, komolyabb büntetésre számíthat.

Nem tudni, hogy a hercegi pár mit szól a botrányhoz Forrás: AFP/Arthur Edwards

Nem ez az első botrány a hercegné családjában, hiszen nővére, Samantha most a Big Brotherben szerepel majd, de azt is rebesgették már, hogy apja szívműtéte is csak hazugság volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.