Magyar sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy egyidősek: Rúzsa Magdi és Zimány Linda is egy korosztály

Demcsák Zsuzsa Zséda Liptai Claudia Horváth Éva sztárok Ördög Nóra egyidős Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár folyamatosan látjuk őket, ismerjük a nevüket és a családi hátterüket, korukkal azonban nem nagyon vagyunk tisztában. Azokat, akik már régóta forognak a köztudatban idősebbnek gondoljuk, ahogy azokat is, akik már családot alapítottak. Pedig ez nem feltétlenül állja meg a helyét: Mádai Viviennek például már van családja, ugyanakkor pontosan annyi idős, mint Lola, aki még az igazit keresi.

Demcsák Zsuzsa és Horváth Éva


Mindkét hírességet meglehetősen régóta ismerhetik már a nézők, de eltérő pályán mozogtak, ezért talán senkinek nem is tűnt fel, hogy egyidősek, pedig mindketten 39 évesek. Horváth Éva a szórakoztatóbb műsorokban volt látható, míg Demcsák Zsuzsa a komolyabb oldalát mutatta a tévézőknek. Ugyan mindketten családanyák, Horváth Éva első gyermeke csak nemrég született.

Demcsák Zsuzsa és Horváth Éva Forrás: Polyák Attila, Vass Imre Harkafoto

Szűcs Judith és Udvaros Dorottya


Mindketten az emberek szórakoztatását és kikapcsolását tűzték ki célul, ám Szűcs Judith többnyire könnyedebb hangulatot kelt, míg Udvaros Dorottya a színházakban mindenféle szerepben látható. Az is feltűnő, hogy ő kevésbé hiú önmagára, és habár egyáltalán nincs oka panaszra, felette sem múlt el az idő nyom nélkül, míg Szűcs Judith sokkal jobban küzd az öregedés ellen. Fiatalabbnak is tűnik, pedig valójában egy év köztük a korkülönbség, ráadásul Szűcs Judith javára.

Szűcs Judith és Udvaros Dorottya Forrás: FEM3, Origo

Debreczeni Zita és Ördög Nóra


Ördög Nórát fiatalkora óta láthatjuk képernyőn, először a rövidéletű Top of the pops című zenei műsorban tűnt fel, majd a Kölyökklubbot vezette, de az igazi áttörést számára a Szombat esti láz hozta meg. Szinte végigkövethettük a képernyőn, ahogy nővé érik, ezzel szemben Debreczeni Zitát 23 évesen láthatták először a nézők egy realityben. A ma már fotósként tevékenykedő egykori modell, és Ördög Nóra életútja nagyon más, egy azonban közös bennük: mindketten 1981-ben születtek.

Debreczeni Zita és Ördög Nóra Forrás: Zsigmond László/Life.hu, Polyák Attila

Vajna Timi, Dukai Regina és Tatár Csilla


Bár mindhármuknak 35 év telt már el az életéből, ám ezeket az éveket egészen máshogy, mással töltötték. Dukai Regina bár mindig énekesnő szeretett volna lenni, ez a pálya nem hozta el számára a vágyott népszerűséget, a modellkedés viszont annál inkább. Befutása óta műsorvezetőként és influencerként tevékenykedig, ezzel szemben Tatár Csilla egyenesen haladt a célja felé: riporter és műsorvezető lett, míg Vajna Timit Damu Rolanddal való botrányos kapcsolata miatt ismerték meg az emberek.

Vajna Timi, Dukai Regina és Tatár Csilla Forrás: Instagram/timeavajna, Polyák Attila, MTVA

Zséda, Liptai Claudia és Szekeres Adrien


A két énekesnő és a műsorvezető csaknem egyidősek, mindössze néhány hónapnyi különbség van hármuk között. Míg Claudia már betöltötte a 45. életévét, Zséda és Szekeres Adrien még a 44. évük végét tapossák. Hiába azonban a közeli születési dátum, a három nő nagyon különbözik egymástól még akkor is, ha mindannyian szórakoztatnak, ráadásul Szekeres Adrien és Zséda mindketten énekesnők. Olyan eltérő stílusúak és megjelenésűek, hogy szinte senki nem gondolná róluk: egyidősek.

Zséda, Liptai Claudia és Szekeres Adrien Forrás: Polyák Attila, Csudai Sándor, Instagram/szekeres_adrien

Mádai Vivien és Lola


Ugyan Lolát már sokkal régebb óta ismerhetik az emberek, valamiért mégis fiatalabbnak gondolnánk Mádai Viviennél, pedig éppen egyidősek: mindketten 29 évesek. Míg az énekesnővel 2005-ben találkozhattak először a nézők, addig Mádai Vivien csak 2010-ben került képernyőre, de mivel neki már van egy kisfia és férje is, valamiért érettebbnek tűnik az éppen új szerelmét bemutató Lolánál.

Mádai Vivien és Lola Forrás: Csudai Sándor, Instagram/lolamusicofficial

Rúzsa Magdi és Zimány Linda


Bizony, bizony a vajdasági aranytorkú énekesnő, és a Brtiney Spears hasonmásaként befutott Zimány Linda egyidősek, 32 évesek, de nem is különbözhetnének jobban egymástól. Ugyan annak idején Linda is kacsingatott az énekléssel, ezzel nem tudott karriert befutni, így hát maradt a modellkedésnél: 2008-ban mutatta meg először magát teljesen meztelenül, Rúzsa Magdi ebben az időben második önálló stúdiólemezét jelentette meg. Ugyan más-más úton és pályán, de mindketten sikeresek lettek, habár senki nem gondolná róluk, hogy egyidősek.

Rúzsa Magdi és Zimány Linda Forrás: Instagram/ruzsamagdolna, Instagram/lindazimany

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.