Nótár Mary sokat utazik a koncertekre: szendvicseken él

Forrás: Instagram Nótár Mary -
Nótár Mary koncert utazás szendvics fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs miért panaszkodnia Nótár Marynek, hiszen folyamatosan vannak felkérései. Az állandó utazás azonban rendkívül fárasztó, ráadásul azt is jelenti, hogy nincs sem idejük, sem lehetőségük normális ételeket enni.

Ezen a nyáron sem unatkozik Nótár Mary, hiszen fellépésről fellépésre jár. Rengeteg emberhez jut el, és nem zárkózik el sem a nagyobb fesztiváloktól, sem a születésnapoktól vagy egyéb egyéni rendezésű ünnepségektől.

Nótár Mary szendvicseket eszik "Forrás: Instagram Nótár Mary "

"Nem panaszkodhatok. Igazából a koncerteken mindig boldogság van attól, hogy látom, az emberek mind a mai napig ugyanúgy szeretik az 5-6 éves slágereimet, mint az újakat. Ráadásul hangulatosabbnál hangulatosabb helyszínekre járunk, hogy jó kedvre derítsük az ottaniakat" – mondta a Borsnak Nótár Mary, aki így rengeteget utazik."

Mást nem is nagyon tudunk enni, mert az idő ki van számolva, oda kell érnünk a kiírt időpontra.

Nótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélt


Bár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. Kattints ide az interjúért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.