VV Aurélió kitálalt: ezért szakított Nádai Anikóval

Forrás: RTL Gold, Life.hu -
VV Aurélió Nádai Anikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és VV Aurélió szerelmi kapcsolatán mindenki megdöbbent. Bár a celebpáros próbálta bizonyítani egymás iránti érzéseit, nem tartott sokáig a románc....

A fél ország értetlenül állt akkor, amikor kiderült: Nádai Anikó beleszeretett VV Aurélióba. Hiába a sok rosszindulatú hozzászólás, a páros fél évig élt együtt. Szerelmük azonban nem állta ki az idő próbáját és a kapcsolat véget ért, az egykori VV győztes pedig visszatért bajai szerelméhez, akit Anikó miatt hagyott el. Aurélió eddig nem nyilatkozott arról, miért hagyta ott a celebet. InstaStroyban azonban a minap reagált egy rajongói kérdésre, arra, hogy miért szakított Anikóval, csak ennyit reagált:

"Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csinálok."

Nádai Anikó és VV Aurelio Forrás: RTL Gold, Life.hu

Ezek szerint Nádai szerette volna megzabolázni Auréliót, aki akár 15 év börtönt is kaphat, amiért akarata ellenére fegyverrel elrabolt egy férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.