A királyi fotós elárulta, milyen a kapcsolat Meghan Markle és Katalin hercegné között

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Clive Mason -
királyi család Meghan Markle barátság Katalin hercegné kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan találgatták már, hogy milyen lehet a kapcsolat valójában Katalin hercegné és Harry herceg felesége, Meghan Markle között. A királyi fotós és egy testbeszéd szakértő most lerántotta a leplet a titokról. 

Nemrégiben volt első közös megjelenése Katalin hercegnének és Meghan Markle-nek, akik a Wimbledoni teniszbajnokságon vettek részt. A Harper's Bazaar cikke szerint a királyi fotós elárulta: nincs rivalizálás a két hercegné között, jó a kapcsolatuk.

Katalin és Meghan hercegné Wimbledonban Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Clive Mason

Állítja: Sussex hercegnéje tudomásul veszi, hogy Katalin egyszer királyné lesz és ehhez mérten viselkedik. A tenisztornán vidáman beszélgettek és nevettek együtt. Egy testbeszéd szakértő, Judi Jamesszerint Meghan hercegné példának tekintette a bajnokságon sógornőjét, figyelte arckifejezését, reakcióit.

Cambridge hercegnéje is bizonyára megérti Meghan Markle helyzetét, hiszen évekkel ezelőtt ő is túlesett azokon a procedúrákon, amelyeken most ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.