Így ismerkedett meg Liptai Claudia kollégáival: Bochkor kioktatta, Tilla pedig levetkőzött

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Liptai Claudia vetkőzés Bochkor Gábor Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia ma már nagyon jóban van a hazai médiaszereplőkkel, de pályája elején meg kellett küzdenie kollégáival, főleg a férfiakkal. Kiderült, hogyan ismerkedett meg Bochkor Gáborral, Garami Gáborral és Tillával. 

Liptai Claudi pályakezdőként is pontosan az a tűzrőlpattant nő volt, mint amilyen most, ez lehet a szerencséje, ugyanis nem volt könnyű dolga azokkal a férfiakkal, akikkel első munkái során találkozott. Köztük Bochkor Gáborral sem, aki meg akarta játszani a tapasztalt férfit, mikor Clau a rádióhoz került.

Liptai Claudia megküzdött a férfi kollégáival Forrás: Televíziós Újságírók Díja
Beperli az RTL Klub Urbankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Urbankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Urbanovicsot. TV + Sztárok--1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-14-milliardot-keresett-a-teniszezessel-babos-timea-sportolo.htmlA párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. TV + Sztárok--Kalocsai Zsuzsa az a színésznő, akiről Krencsey Hella a Viaszbabában írhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-kalocsai-zsuzsa-az-a-szineszno-akirol-krencsey-hella-a-viaszbababan-ir.htmlKalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház primadonnája, aki nyolc évig volt az élettársam, és aki mellett évekig éltem fizikai-lelki bántalmazásban, megaláztatásban, érzelmi kihasználtságban - tette közzé Facebookján Krencsey HellaTV + SztárokOrigoBódi Sylvi apró tangában evezett a Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-bodi-sylvi-apro-tangaban-evezett-a-balatonon.htmlA víz és a szörfözés szerelmese Bódi Sylvi. Most a Balatonon hódolt szenvedélyének, mindössze egy falatnyi bikinit viselt, mely látni engedte formás fenekét. TV + SztárokOrigoVV Aurélió kitálalt: ezért szakított Nádai Anikóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-vv-aurelio-kitalalt-ezert-szakitott-nadai-anikoval.htmlNádai Anikó és VV Aurélió szerelmi kapcsolatán mindenki megdöbbent. Bár a celebpáros próbálta bizonyítani egymás iránti érzéseit, nem tartott sokáig a románc.... TV + SztárokOrigoAngelina Jolie Ed Skreinnel randevúzikhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-angelina-jolie-ed-skreinnel-randevuzik.htmlNemrégiben még arról szóltak a hírek, hogy Angelina Jolie újra egyesítené a családját Brad Pittel, ám most úgy tűnik, hogy új szerelem van a láthatáron. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.