Ozorán, édesanyja mellett nyugszik Paudits Béla

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
sírhely anya Ozora temető Paudits Béla sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla többször elmondta, hol szeretne nyugodni halála után. Utolsó éveiben visszavonultan élt, halálában is ezt az állapotot szerette volna. Most kiderült, hol van a Jászai Mari-díjas színész sírja.

Lányával sem igen tartotta a kapcsolatot utolsó éveiben Paudits Béla Jászai Mari-díjas színész, visszavonultan élt lakásában, nagy fájdalmak gyötörték. Halála után is ezt a visszavonultságot szerette volna.

Kérte: édesanyja mellé temessék Ozorán. Úgy tűnik, kívánsága teljesült, a Blikk megkereste a sírhelyét. "Jómódú asztaloscsalád volt. Sajnos, már senki sem él közülük" - mondta egy helybeli a lapnak.

Paudits Béla búcsúztatója a Farkasréti temetőben Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A színész így Ozorán, a Dózsa György úti temetőben nyugszik. A sírkertet már kissé benőtte a gaz, a régi családok sírhelyei a domboldalon vannak, aki nem ismeri a járást, nem találja meg. Ott nyugszik Paudits édesanyja mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.