Ki tudod találni, hány évesek a magyar celebek? Teszt!

teszt kor celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nap mint nap látjuk a magyar celebeket a közösségi oldalakon, vagy éppen a tévében. Arcukat és hangjukat bármikor könnyedén felismernénk, de a koruk már nehezbb dió. Habár arról vannak sejtéseink, ki melyik korosztályhoz tartozik, a pontos évet nehezen tudnánk megmondani. Neked sikerülne? Tedd magad próbára!
Kiszel Tünde elárulta, milyen férfi hódíthatja meg a szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20180725-kiszel-tunde-elarulta-milyen-ferfi-hodithatja-meg-a-szivet.htmlKiszel Tünde egyedülálló nő, de nem keres kétségbeesetten párkapcsolatot: nagyon nehéz az ő szívét meghódítani. TV + SztárokOrigoTolvai Reni újra a fenekéről posztolt: szexi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-tolvai-reni-ujra-a-fenekerol-posztolt.htmlÚjabb szexi fotót posztolt közösségi oldalára Tolvai Reni: a feneke is látszik a képen. TV + Sztárok--Hamarosan kiderül, kik a szereplői a Csak show és más semminekhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-hamarosan-kiderul-kik-a-szereploi-a-csak-show-es-mas-semminek.htmlAz idei év legnagyobb durranásának harangozta be a TV2 új showműsorát, a Csak show és más semmit. Most egy videót is közzétettek, melyből már meg lehet tippelni, vajon milyen hírességek lesznek a szereplői. TV + Sztárok--Videón keresztül üzent Hódi Pamela Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-videon-keresztul-uzent-hodi-pamela-berkinek-krisztiannak-katona-renata.htmlHódi Pamela videón keresztül üzent Berki Krisztiánnak és új kedvesének, Mazsinak, mondván nem akarja, hogy ők ketten tönkretegyék azt, amit ő felépített. TV + Sztárok--Koncertjén esett hatalmasat Taylor Swift: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-koncertjen-esett-hatalmasat-taylor-swift.htmlKoncertjén került kellemetlen helyzetbe Taylor Swift: az énekesnő az eső áztatta színpadon esett hatalmasat. TV + Sztárok--Pártos Csilla békülne volt anyósával, Pécsi Ildikóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-partos-csilla-bekulne-volt-anyosaval-pecsi-ildikoval.htmlTöbb éve folyik már Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között a harc, de Csilla már szívesen lezárná a dolgot. A másik részről azonban nincs hajlandóság erre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.