Pintér Adrienn megmutatta szerelmét: fotó

fotó szerelem Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Adrienn nagyon boldog barátja mellett, ez látszik legutóbb feltöltött fotóján: nagyon szerelmesek Mátéval. 

Pintér Adrienn szerelmi életébe akkor nyerhettünk mélyebb betekintést, amikor a műsorvezető szerepelt az RTL Klub reality-jében, a Szelfiben, melyekben sztárok mutatták be hétköznapjaikat. Ada és párja, Máté akkor még csak ismerkedtek egymással és nem lehetett tudni, mi is lesz a kapcsolatukból, de úgy tűnik, hogy azóta is nagyon boldogok. Ez látszik legalábbis Ada legutóbbi fotóján, melyen egymást ölelgetve mosolyognak.

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Ubrankovics Júlia is perre menne az RTL Klub ellen, ha szükségeshttp://www.life.hu/sztarok/20180725-ubrankovics-julia-is-perre-menne-az-rtl-klub-ellen-ha-szukseges.htmlA Tanár című sorozat menesztett színésznője nem tűri el csendben azt, amit tettek vele. Ha feltétlenül szükséges természetesen ő is perre megy.TV + SztárokOrigoPártos Csilla békülne volt anyósával, Pécsi Ildikóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-partos-csilla-bekulne-volt-anyosaval-pecsi-ildikoval.htmlTöbb éve folyik már Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között a harc, de Csilla már szívesen lezárná a dolgot. A másik részről azonban nincs hajlandóság erre. TV + Sztárok--Krencsey Hella videóját leszedte a Youtube: nincsenek már fent a színésznővel közös képekhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-krencsey-hella-videojat-leszedte-a-youtube-nincsenek-mar-fent-a-szinesznovel-kozos-kepek.htmlA Youtube zaklatással és bántalmazással kapcsolatos irányelvei miatt eltávolította Krencsey Hella videóját, melyben megmutatta a színésznőt, és közös fotókat is a 8 évig tartó kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoOtthagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180725-otthagyja-az-rtl-klubot-a-tv2hoz-igazol-vv-aurelio.htmlVV Aurelio a Való Világ című reality műsorban vált ismertté. Harsány viselkedése, közönséges megnyilvánulásai egyenesen a győzelemig repítették. Miután kijött a luxusbörtönből, az RTL Klub csatornáján több produkcióban is láthatták a nézők. Ősztől azonban a konkurenciánál folytatja.TV + Sztárok--Pierce Brosnan megköszönte feleségének, hogy 25 éve szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180724-pierce-brosnan-megkoszonte-felesegenek-hogy-25-eves-szereti.htmlNők milliói rajonganak világszerte Pierce Brosnanért, ő pedig feleségért. Most közösségi oldalán köszönte meg neki, hogy 25 éve egymás mellett vannak. TV + Sztárok--Elvette várandós párját Vojvoda Dávid kosárlabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-elvette-varandos-parjat-vojvoda-david-kosarlabdazo-eskuvo.htmlMegnősült a népszerű kosárlabdázó, Vojvoda Dávid. A sportoló várandós kedvesét vette el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.