Rosszulléthez hívták a Jóban Rosszban színészét, Gazdag Tibort

Jóban Rosszban orvos Gazdag Tibor rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára lehetetlennek tűnik, de még mindig vannak olyanok, akik a tévét tekintik az elsődleges infomációforrsának, mindent igaznak fogadnak el, amit benne látnak. Gazdag Tibor, aki a Jóban Rosszban című sorozat Pongrácz doktorát alakítja, épp egy ilyenbe futott bele. Az illető azt hitte ugyanis, hogy ő igazi orvos.

Többen emlékeznek még arra, mikor a Rabszolgasors című sorozatot vetítették Magyarországon, a tévénézők pedig gyűjtésbe kezdek azért, hogy a főszereplőt megválthassák a rabszolgaságból. Néhány évvel későb pedig az Esmeralda című szappanopera futott, ami egy vak lányról szólt. Ekkor pedig a főszereplő szemműtétére gyűjtöttek a nézők.

Ám még mindig akad olyan, aki készpénznek fogadja el, amit a sorozatokban lát, így történt ez Gazdag Tiborral is, aki a Jóban Rosszban Pongrácz doktorát alakítja.

"Régen egy faluban laktam Veszprém mellett, ott egyszer megtörtént, hogy éjszaka rosszul lett egy idős néni, és a rokonok kétségbeesve mondták neki, hogy hívják a mentőket. És akkor a néni mondta, hogy ne a mentőket, mert itt lakik a Pongrácz doktor" - mesélte Gazdag Tibor a Pénzt vagy éveket című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.