Újabb bejegyzés a Viaszbaba blogon: Krencsey Hellára műtét vár, amiért hasba rúgta a színésznő

viaszbaba Viaszbaba - Színésznőt szerettem leszbikus színésznő Kalocsai Zsuzsa Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krencsey Hella a közelmúltban fedte fel, ki is az a leszbikus színésznő, akivel 8 éven át élt beteg szerelmi viszonyban. Az Operettszínház művésze, Kalocsai Zsuzsa az a személy, akiről hónapok óta szólnak a Viaszbaba blog szörnyűbbnél szörnyűbb bejegyzései. Ezúttal komoly vádakkal illette őt fiatal exe.

Kalocsai Zsuzsa és Krencsey Hella szerelmi viszonya 8 évig tartott. Miután véget ért a fiatal lány Viaszbaba - Színésznőt szeretettem című blogjában mesélte el és teszi ezt azóta is, milyen szörnyűségeket kellett átélnie ebben az állítólagos bántalmazó kapcsolatban. Bár sokáig nem akarta felfedni, ki az a híres színésznő, ma már tudjuk: Kalocsai Zsuzsa az, az Operettszínház primadonnája.

Viaszbaba, Krencsey Hella, leszbikus színésznő szerelme Forrás: Mokka

A színésznőről legújabb blogjában azt állítja a fiatal lány, exe olyan súlyosan megverte, hogy még most is műtét vár rá.

"Félelem.Az egyetlen szó, ami eszembe jut, ha arra a NŐre gondolok, akivel nyolc évig éltem fiatal lányként (21-29) élettársi-szerelmi kapcsolatban, és aki fizikailag-lelkileg bántalmazott, megalázott, érzelmileg és szellemileg kihasznált, ugyanakkor a személyi szabadságomat a saját karrierje - a színpad oltárán áldozta fel - kezdte legújabb bejegyzésében a lány."

Hella azt állítja több mint 100 kilós exe úgy rúgta őt hasba, hogy műteni kellett. De mesélt zsarolásról, fenyegetésről és egyéb bántalmazásokról is. Mint írja, nem hallgat tovább és hamarosan egy újabb nyilvános blogban mesél exe homoszexuális férjéről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.