Videón keresztül üzent Hódi Pamela Berki Krisztiánnak

vita Hódi Pamela Katona Renáta üzenet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela videón keresztül üzent Berki Krisztiánnak és új kedvesének, Mazsinak, mondván nem akarja, hogy ők ketten tönkretegyék azt, amit ő felépített.

Nemrég újabb nézeteltérése támadt Hódi Pamelának Berki Krisztián barátnőjével: mint ismeretes, Katona Renáta finoman leszólta Pamela saját ruhamárkáját.

Berki exe most videón keresztül üzent a nemrég még Görögországban turbékoló szerelmeseknek.

Exem, gyermekem édesapja volt egy műsorban a jelenlegi kedvesével. Nyilván köztudott, hogy a kedves beszólt nekem egy nagyon finomat a saját oldalán, amit később törölt is, mivel abszolút nem állta meg a helyét, ezért a műsorban is abszolút kibújtak alóla. Krisztián azt mondta, hogy én az arca vagyok ennek a márkának. Nem feltételezem, hogy rosszindulatból mondott volna ilyet, azonban tényleg nem állja meg a helyét. Nem gondolom, hogy amit megpróbálok felépíteni, azt egy ilyen kijelentéssel tönkre kéne tenni. Örülnie kéne annak, hogy mi abszolút helyt állunk Natikával az életben, és semmilyen szinten nem támaszkodunk rá, hozzáteszem, sem anyagilag, sem a mindennapjainkban nem telefonálgatunk neki minden nap segítségért!"

Ubrankovics Júlia is perre menne az RTL Klub ellen, ha szükségeshttp://www.life.hu/sztarok/20180725-ubrankovics-julia-is-perre-menne-az-rtl-klub-ellen-ha-szukseges.htmlA Tanár című sorozat menesztett színésznője nem tűri el csendben azt, amit tettek vele. Ha feltétlenül szükséges természetesen ő is perre megy.TV + SztárokOrigoPintér Adrienn megmutatta szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-pinter-adrienn-megmutatta-szerelmet.htmlPintér Adrienn nagyon boldog barátja mellett, ez látszik legutóbb feltöltött fotóján: nagyon szerelmesek Mátéval. TV + SztárokOrigoKoncertjén esett hatalmasat Taylor Swift: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-koncertjen-esett-hatalmasat-taylor-swift.htmlKoncertjén került kellemetlen helyzetbe Taylor Swift: az énekesnő az eső áztatta színpadon esett hatalmasat. TV + Sztárok--Krencsey Hella videóját leszedte a Youtube: nincsenek már fent a színésznővel közös képekhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-krencsey-hella-videojat-leszedte-a-youtube-nincsenek-mar-fent-a-szinesznovel-kozos-kepek.htmlA Youtube zaklatással és bántalmazással kapcsolatos irányelvei miatt eltávolította Krencsey Hella videóját, melyben megmutatta a színésznőt, és közös fotókat is a 8 évig tartó kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla békülne volt anyósával, Pécsi Ildikóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-partos-csilla-bekulne-volt-anyosaval-pecsi-ildikoval.htmlTöbb éve folyik már Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között a harc, de Csilla már szívesen lezárná a dolgot. A másik részről azonban nincs hajlandóság erre. TV + Sztárok--Többször felbukkan a vagina Ariana Grande új videoklipjében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180724-tobbszor-felbukkan-a-vagina-ariana-grande-uj-videoklipjeben.htmlA kritikusokat és a rajongókat is meglepte új videoklipjével Ariana Grande, amely a God is a Woman című számhoz készült. Többször feltűnik benne ugyanis a vaginamotívum. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.