Cseke Katinka magánéletéről mesélt

Forrás: Life.hu -
kisugárzás szerelem magánélet Cseke Katinka pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka elárulta, bár kapott a sorstól egy erős szexuális kisugárzást, évek óta nincs férfi az életében.

Cseke Katinka a hot! magazinnak vallott arról, hogy számára sokkal fontosabb a belső harmónia, mint a külsőségek. Inkább a mentális fejlődésre próbál koncentrálni.

"Nincs sok káros szenvedélyem. Nem dohányzom, nem szeretem az alkoholt. Nekem a csoki volt a kokainom. Kaptam egy borzasztó erős, szenvedélyes személyiséget, szexuális kisugárzást. Az én feladatom az, hogy a tisztaságot, a becsületet a tehetségemen és a szenvedélyemen keresztül az embereknek valahogy átadjam színésznőként. A magánéletben meg kell tanulnom kinyitnom magamat, egyszerűen odaadó nővé válni. Sokszor hallottam azt férfitól, hogy „Bármit teszek, nem tudlak megszerezni..." vagy azt, hogy „Sosem tudom igazán, hogy mit érzel". Én abban hittem, hogy egy nő akkor izgalmas, ha nem adja oda magát, szinte elérhetetlen, nem nyitja meg a lelkét. Én ilyen voltam, így éltem."

Cseke Katinka régóta egydül él Forrás: Life.hu

Kiderült, hogy a színésznőnek jó ideje nincs párja, de, mint mondja, ma már nem is állna szóba azokkal a férfiakkal, akikkel a válása után találkozott. Lánya, Panna idén 17 éves lesz, elvált asszonyként is boldog, nem bánja, hogy most nincs kihez alkalmazkodnia és nem szomorkodik amiatt, ha esetleg úgy alakul, hogy egyedül kell megöregednie.

A királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ezert-hazasodott-ossze-polyak-lilla-es-parja-gomori-andras-mate.htmlEgy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoVajna Timi nem örült húga esküvőjének: nehezen tudta elfogadnihttp://www.life.hu/sztarok/20180726-vajna-timi-nem-orult-huga-eskuvojenek-nehezen-tudta-elfogadni.htmlVajna Timi húga, Lilla a hétvégén mondta ki a boldogító igent, az esküvő miatt azonban egy ideig feszültség volt a testvérek között: Timi nehezen fogadta el, hogy testvére férjhez megy. TV + SztárokOrigoHódi Pamela majdnem elsírta magát a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hodi-pamela-majdnem-elsirta-magat-a-mokkaban.htmlHódi Pamelát Berki Krisztián kedveseként ismerte meg az ország, de mára teljesen függetlenné vált volt párjától. Az elválás azonban nem volt könnyű: sokszor úgy érezte, nem bírja. TV + Sztárok--Krencsey Hella hamarosan a színésznő volt férjéről is kitálal: elárulja, melyik ismert férfival volt együtthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-krencsey-hella-elarulja-kivel-volt-egyutt-a-szineszno-volt-ferje.htmlSemmit nem hallgat el tovább Krencsey Hella. Sokáig titkolta, ki volt az a színésznő, akivel 8 évig kapcsolatban élt, de az ő nevét már nyilvánosságra hozta. Hamarosan pedig arról is beszél majd, a primadonna férje melyik ismert férfival volt együtt. TV + SztárokOrigoÚjabb bejegyzés a Viaszbaba blogon: Krencsey Hellára műtét vár, amiért hasba rúgta a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180725-ujabb-bejegyzes-a-viaszbaba-blogon-krencsey-hellara-mutet-var-amiert-hasba-rugta-a-szineszno.htmlKrencsey Hella a közelmúltban fedte fel, ki is az a leszbikus színésznő, akivel 8 éven át élt beteg szerelmi viszonyban. Az Operettszínház művésze, Kalocsai Zsuzsa az a személy, akiről hónapok óta szólnak a Viaszbaba blog szörnyűbbnél szörnyűbb bejegyzései. Ezúttal komoly vádakkal illette őt fiatal exe.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.