Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Máté

esküvő házasság Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté.

Még a kollégákat is meglepte, hogy ilyen gyorsan kimondta a boldogító igent egymásnak Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb kedvese, Gömöri András Máté. A ceremónia szűkkörű volt, barátokat is alig hívtak meg. A pár egyik munkatársa most a Story magazinnak mesélt arról, mi lehetett az oka, hogy ennyire siettek az esküvővel.

Csak néhány nagyon közeli barát és a család lehetett jelen a vidéki, szűk körű esküvőn. Még a közeli kollégáknak sem volt fogalma arról, mikor és hol lesz a ceremónia, sőt a színház vezetői is csak a sajtóból értesültek róla. Ráadásul az újdonsült házasok azonnal nászútra indultak, így még a társulat tagjai gratulálni sem tudtak nekik. Nekünk is majd leesett az állunk, hiszen egy színházban szinte bármit lehetetlen öt percnél tovább titokban tartani. Hogy miért házasodtak össze, hiszen Lilla számára nem volt olyan fontos ez a papír. Inkább arról van szó, hogy Mátét akarta ezzel az életre szóló élménnyel megajándékozni" – árulta el az ismerős.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté már el is utazott nászútra Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.