Hódi Pamela majdnem elsírta magát a Mokkában

Forrás: TV2 -
Hódi Pamela sírás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelát Berki Krisztián kedveseként ismerte meg az ország, de mára teljesen függetlenné vált volt párjától. Az elválás azonban nem volt könnyű: sokszor úgy érezte, nem bírja.

Hódi Pamela már nem függ semmilyen szinten Berki Krisztiántól, aminek nagyon örül, ám az elválás nem volt egyszerű számára. Nem a fájdalom, hanem a másik fél viselkedése miatt. Erről beszélt a Mokkában Pamela, majdnem el is sírta magát.

Hódi Pamela már független Berki Krisztiántól Forrás: TV2

„Semmilyen téren nem támaszkodunk rá. Én ennek nagyon örülök, mert nagyon sok helyről hallom, hogy jó döntést hoztam, és azóta szárnyalok" – mondta Hódi Pamela, azért azt viszont beismert, hogy most nincsen jól. „Nagyon sok olyan napom van, hogy nem jól alszom éjszaka, korán felkelek, elkezd járni az agyam, akkor már a gondolataim jönnek, elkezdem saját magamat stuffolni, ideges leszek" – árulta el Pamela, hozzátette, hogy ez még a Berki Krisztiántól való elválásának a hatása. A múltban is volt, hogy ezt rosszul viselte, főleg a másik fél viselkedése miatt.

nehezebb helyzetem van, mert láttatok-e már olyan médiaszereplő párt, akik szétváltak, és akkor utána folyamatosan felhasználták a gyereket,

Natika neveltetésében sok mindenben nem értenek egyet Krisztiánnal,

Pamela pedig nem tud mindig erős lenni. „Nagyon nehéz, de én olyan vagyok, hogy megtanultam, nem sírok. Most is érzem magamon, hogy tudnék sírni, de nem fogok. Muszáj, hogy erős legyek" – mondta.

A királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ezert-hazasodott-ossze-polyak-lilla-es-parja-gomori-andras-mate.htmlEgy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoGáspár Laci Lamborghinije körülbelül 100 millióba kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-laci-lamborghinije-korulbelul-100-millioba-kerul.htmlGáspár Laci hálát adott azért, mert valóra válhatott az álma, vagyis megvehette a Lamborghinijét. Nem is csoda, hogy örül, hiszen körülbelül 100 millió forintba kerül egy ilyen kocsi. TV + SztárokOrigoÍgy él most Utasi Árpi, a Csillag születik győztes mesemondójahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-igy-el-most-utasi-arpi-a-csillag-szuletik-gyoztes-mesemondoja.htmlCsaknem tíz éve hódította meg Utasi Árpi a Csillag születik nézőinek és zsűrijének szívét csodálatos meséivel, azóta azonban alig hallani róla. Most kiderül, hogyan él a szerbiai Csantavéren a tehteségkutató győztese. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát plágiummal vádolják rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hosszu-katinkat-plagiummal-vadoljak-rajongoi-muhammad-ali.htmlPlágiummal vádolják követői Hosszú Katinkát. Úgy vélik, az Iron Lady lekoppintotta Muhammad Ali híres mondását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.