Távkapcsolat miatt ért véget anno Geszti Péter és Gryllus Dorka házassága

Gryllus Dorka Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter a Potyautasban Garami Gábor vendége volt a minap, ahol többek között elárulta, miért ment tönkre a házassága Gryllus Dorkával.

„Nem ment ez a távházasság nekünk, de a jó viszony azóta sem szakadt meg köztünk" – fogalmazott Geszti Péter,majd elárulta, hogy a munka is kettejük közé állt. Nem úgy, mint a jelenlegi párjával, Edittel: akivel teljes harmóniában dolgoznak együtt közös cégükben.

Újabb luxusautóval furikázhat Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180724-ujabb-luxusautoval-furikazhat-sebestyen-balazs-musorvezeto.htmlAhogy ősszel írtunk róla, Sebestyén Balázs lecserélte kocsiját, és egy új luxusautót vásárolt. Meg is mutattuk. Nos, most egy ideig nem biztos, hogy csak azt a kocsit fogja használni... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszólalt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Ubrankovics Júlia kirúgásának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-megszolalt-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-urbankovics-julia-kirugasanak-ugyeben.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL KlubA tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Most az RTL Klub programigazgatója is megszólalt a nagy port kavaró ügyben. TV + SztárokOrigo1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-14-milliardot-keresett-a-teniszezessel-babos-timea-sportolo.htmlA párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. TV + Sztárok--Nótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-notar-mary-megtorte-a-csendet-egeszsegi-allapotarol-es-karrierrol-is-beszelt.htmlBár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzeket kérték a Campus Fesztiválon a világsztárok - megszólalt a rendezvény igazgatójahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-ezeket-kertek-a-campus-fesztivalon-a-vilagsztarok.htmlVasárnap reggel véget ért az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei esemény Debrecenben. Ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus jubileumot is meghaladva, idén, 108 ezren szórakoztak a négy nap alatt. Olyan szupersztárok léptek fel, mint az amerikai AKON, vagy éppen a kelet-európaiak retró sztárja, Scooter. De hogy mi mindent kértek az öltözőjükbe a legdrágább fellépők, ezt a Life.hu-nak elmondta a fesztivál igazgatója. TV + SztárokOrigoNincs érettségije Tóth Andinak: rajongói biztatják, tegye le a vizsgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-nincs-erettsegije-toth-andinak-rajongoi-biztatjak-tegye-le-a-vizsgat.htmlTóth Andi már 19 éves, de még mindig nem érettségizett le. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.