Tornóczky Anita elárulta, ki a szerelme

kutya állat párkapcsolat Tornóczky Anita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 kutyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. 

Jogászként dolgozik a 40 éves Miklós, akiben Tornóczky Anita megtalálta a boldogságot. Ám nemcsak őt szerette meg a férfi, hanem azt a 7-8 kutyát is, akivel Anita együtt él.

Ugyanabba a baráti társaságba jártak, ám soha nem figyeltek fel egymásra. Miklós külföldön dolgozik, így csak hétvégente utazott Budapestre. Egy síelés alkalmával azonban mindketten később csatlakoztak a társasághoz, majd közös szobába is kerültek, hamar kiderült, hasonlóan látják a világot.

"Nagyon jókat nevetünk együtt, befejezzük egymás gondolatait, és ami nagyon fontos nekem, mindig odafigyel rám, őszintén érdeklődik azon dolgok, történések iránt, amikről tudja, hogy nekem sokat jelentenek. Igazi jó társ. Persze most belemehetnék abba, hogy milyen szép a szeme meg a mosolya, de közel 40 évesen az intellektus már jobban magával tud ragadni" - mondta a Story magazinnakTornóczky Anita.

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés,

A királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ezert-hazasodott-ossze-polyak-lilla-es-parja-gomori-andras-mate.htmlEgy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoCseke Katinka magánéletéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-cseke-katinka-maganeleterol-meselt-kisugarzas.htmlCseke Katinka elárulta, bár kapott a sorstól egy erős szexuális kisugárzást, évek óta nincs férfi az életében. TV + SztárokOrigoVajna Timi nem örült húga esküvőjének: nehezen tudta elfogadnihttp://www.life.hu/sztarok/20180726-vajna-timi-nem-orult-huga-eskuvojenek-nehezen-tudta-elfogadni.htmlVajna Timi húga, Lilla a hétvégén mondta ki a boldogító igent, az esküvő miatt azonban egy ideig feszültség volt a testvérek között: Timi nehezen fogadta el, hogy testvére férjhez megy. TV + SztárokOrigoHódi Pamela majdnem elsírta magát a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hodi-pamela-majdnem-elsirta-magat-a-mokkaban.htmlHódi Pamelát Berki Krisztián kedveseként ismerte meg az ország, de mára teljesen függetlenné vált volt párjától. Az elválás azonban nem volt könnyű: sokszor úgy érezte, nem bírja. TV + Sztárok--Gáspár Laci Lamborghinije körülbelül 100 millióba kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-laci-lamborghinije-korulbelul-100-millioba-kerul.htmlGáspár Laci hálát adott azért, mert valóra válhatott az álma, vagyis megvehette a Lamborghinijét. Nem is csoda, hogy örül, hiszen körülbelül 100 millió forintba kerül egy ilyen kocsi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.