Jay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárja

Jay-Z gazdagság koncert Beyoncé kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja.

Egy dologban biztosak lehetünk: nincsenek anyagi gondjai Beyoncé családjának. A Cosmopolitan utánajárt, és számításaik alapján az énekesnő és férje a világ leggazdagabb celebpárja.

Jay-Z vagyona nagyjából 900 millió dollárra rúg, míg feleségének 355 milliója van. Ketten együtt tehát 1 milliárd fölötti összvagyonnal rendelkeznek.

További érdekesség, hogy a turnékért Beyoncé kap több pénzt, az albumeladásoknál viszont férje vezet. A magazin értesülései szerint az énekesnőnek a fellépéséért a Coachellán

percenként forintra átszámítva 8 millió ütötte a markát.

A koncert összesen 105 percig tartott...

Jay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárja Forrás: Instagram/beyonce
Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--Kozso motorral ütközött: nem ő volt a hibáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-kozso-motorral-utkozott-nem-o-volt-a-hibas.htmlTavaly nyáron balesetezett Kozso egy motorral, mostanra a hatóság is döntött arról, ki is volt a hibás. TV + Sztárok--A királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Kate Hudson várandós pocakot villantott http://www.life.hu/sztarok/20180726-kate-hudson-varandos-pocakot-villantott.htmlGyermeket vár Kate Hudson színésznő, akit most testhez simuló fekete ruhában kaptak lencsevégre, így látni lehetett, mekkora már a pocakja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.