Meghan Markle és Harry herceg nyilvános helyen csókolózott

Forrás: Getty Images -
csók Sussex hercegnéje Meghan Markle szerelem Sussex hercege protokoll Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú szabályokat követ a királyi család, melyeket néha még a legelhivatottabbak is megszegnek. Sokszor olvashattunk már ruhabakikról, ám olyan, mint most, eddig nem történt. Harry herceg és Meghan Markle ugyanis nyilvános helyen csókolták meg egymást. 

A HIV és AIDS fertőzéssel élő afrikai gyerekek megsegítésére szerveztek lovaspóló mérkőzést Windsorban, ahol Harry herceg csapata győzött - írta a Dailymail.

A legtöbben tudják, hogy a királyi család tagjainak szigorú protokollt kell követniük, azonban óhatatlan, hogy néha becsússzon egy kis baki. Ám most soha nem látott dolog történt. Amikor Sussex hercege a kis emelvényre fáradt, hogy átvegye a díjat, felesége, az újdonsült hercegné is melléállt.

Nem tudni, mit szólt ehhez a királynő Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Egy férfi éppen átnyújtotta volna Harrynek a trófeát, amikor ő - ahelyett, hogy átvenné - megcsókolta ifjú aráját. A királyi család tagjai ritkán érintik meg egymást a nyilvánosság előtt, Harry és Meghan Markle ugyan nem követik ezt a tendenciát, ám a csókig még ők sem merészkedtek. Bár az is igaz, hogy nekik nem kell annyira ügyelniük a legapróbb formaságokra, mint a trón várományosának, Vilmosnak, de ez a fajta intimitás még tőlük is szokatlan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.