Mohamed Fatima gyermekkori traumáiról és a gyerekvállalásról beszélt

gyerekkor nevelőapa gyerekvállalás bántalmazás Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nevelőapja bántalmazta gyermekkorában Mohamed Fatimát. Erről, édesanyja haláláról és a gyermekvállalásról is mesélt. 

Felvette a kapcsolatot Facebookon édesapjával Mohamed Fatima, rendszeresen beszélnek egymással. Mint mondta: apja nagyon büszke rá azért, mert énekesnő annak ellenére is, hogy ő siket.

Fatima édesanyja tavaly novemberben halt meg, nevelőapja gyermekkorában rendszeresen bántalmazta őt. A férfi édesanyja temetésén is megjelent. "Előtte én már írtam neki egy levelet, mert ugye nálam helyre kellett rakni a megbocsájtást. Meg kellett, hogy bocsássak neki, mert magamat bántottam vele. Azt gondoltam, hogy én ezt nem akarom tovább hordozni és elkezdtem gondolkodni. Eljutottam arra a pontra, hogy az ő fejével kezdtem látni azt az időszakot és megtaláltam azt a pontot, amin elcsúszott" - mondta Joshi Bharat műsorában Mohamed Fatima.

Elmesélte, hogy nevelőapjának volt egy fia előző házasságából, aki nem lehetett vele. "Valószínű, hogy ő ezt kivetítette rám. És én akkor tudtam megérteni, hogy vannak emberek, akik nem tudják feldolgozni a fájdalmukat" - mondta az énekesnő. Így sikerült megbocsájtania nevelőapjának.

Azt is elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él. Mindig tartott a családalapítástól, mivel az ő édesapja nem élt velük. "Most úgy néz ki, hogy ez a fiú komolynak tűnik" - mondta Fatima. Hozzátette: párja nem szeretne a médiában szerepelni. "Két éven belül szeretnék már én is családot, de sokszor nagyon gyerekes vagyok" - fogalmazott az énekesnő, akinek idejét párja mellett a munka és a jótékonykodás foglalja le.

Gyerekkori fotót posztoltak Károly walesi hercegről, aki 60 éve kapta meg a címéthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-gyerekkori-fotot-posztoltak-karoly-walesi-hercegrol-aki-60-eve-kapta-meg-a-cimet.htmlKároly walesi herceg Kamilla hercegné oldalán lép majd trónra, édesanyja, II. Erzsébet halála után. A walesi hercegi címet 60 éve kapta meg, ebből az alkalomból pedig gyerekkori fotót posztoltak róla a Clarence House Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Törőcsik Mari köszönetet mondott mindenkinek, aki aggódik értehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-torocsik-mari-koszonetet-mondott-mindenkinek-aki-aggodik-erte.htmlTörőcsik Mariért rengetegen aggódnak, nagyon sokan szorítanak azért, hogy felépüljön a művésznő: a színésznő most nekik üzent. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs felesége nem kap macskát, a rádiós tényleg allergiáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sebestyen-balazs-felesege-nem-kap-macskat-a-radios-tenyleg-allergias.htmlEgy cicával szeretné bővíteni családjukat Sebestyén Balázs felesége, ám a rádiós allergiás a macskákra. Felesége, Viki hipoallergén cicákat vitt a stúdióba, hogy lássa Balázs reakcióját, de ennek nem lett jó vége. TV + SztárokOrigoVV Soma elárulta, mire költötte a 36 millió forintos nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vv-soma-elarulta-mire-koltotte-a-36-millio-forintos-nyeremenyet.htmlA Való Világ legutóbbi szériáját Soma nyerte, aki 36 millió forintból gazdálkodhatott a show után. Most elárulta, mire költötte nyereményét. TV + Sztárok--Vajna Tímea merész ruhában ment húga esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vajna-temea-meresz-ruhaban-ment-huga-eskuvojere.htmlFérjhez ment Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga, a féltő nővér pedig igencsak merész ruhában ment az esküvőre. A mellrésze szinte teljesen átlátszó volt. TV + SztárokOrigoUbrankovics Júliának nem veszi fel a telefont Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ubrankovics-julianak-nem-veszi-fel-a-telefont-nagy-ervin.htmlNem hosszabbították meg a szerződést Ubrankovics Júliának, az RTL Klub A Tanár című sorozatának főszereplőnője TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.