Palvin Barbi interjúban beszélt arról, mi van közte és Dylan Sprouse között

Palvin Barbara párkapcsolat szerelem Dylan Sprouse kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy lehet valami Palvin Barbara és Dylan Sprouse között, akiket az utóbbi időben sokszor lehetett együtt látni. Most nyilatkozott erről. 

A Mercedes és a Fashion Street közös születésnapi partiján Palbin Barbi a Joy magazinnak adott interjújában elárulta, hogy Lewis Hamiltonnal még mindig nagyon jó barátok, most pedig, hogy mindketten Magyarországon vannak, úgy tervezik, hogy moziba mennek.

Arról is megkérdezték, mi van köztük Dylan Sprouse-szal, akivel mostanában sokszor együtt látni. A világhírű magyar modell azt válaszolta: "Ez majd kiderül, nem tudom."

Gyerekkori fotót posztoltak Károly walesi hercegről, aki 60 éve kapta meg a címéthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-gyerekkori-fotot-posztoltak-karoly-walesi-hercegrol-aki-60-eve-kapta-meg-a-cimet.htmlKároly walesi herceg Kamilla hercegné oldalán lép majd trónra, édesanyja, II. Erzsébet halála után. A walesi hercegi címet 60 éve kapta meg, ebből az alkalomból pedig gyerekkori fotót posztoltak róla a Clarence House Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Törőcsik Mari köszönetet mondott mindenkinek, aki aggódik értehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-torocsik-mari-koszonetet-mondott-mindenkinek-aki-aggodik-erte.htmlTörőcsik Mariért rengetegen aggódnak, nagyon sokan szorítanak azért, hogy felépüljön a művésznő: a színésznő most nekik üzent. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs felesége nem kap macskát, a rádiós tényleg allergiáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sebestyen-balazs-felesege-nem-kap-macskat-a-radios-tenyleg-allergias.htmlEgy cicával szeretné bővíteni családjukat Sebestyén Balázs felesége, ám a rádiós allergiás a macskákra. Felesége, Viki hipoallergén cicákat vitt a stúdióba, hogy lássa Balázs reakcióját, de ennek nem lett jó vége. TV + SztárokOrigoVV Soma elárulta, mire költötte a 36 millió forintos nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vv-soma-elarulta-mire-koltotte-a-36-millio-forintos-nyeremenyet.htmlA Való Világ legutóbbi szériáját Soma nyerte, aki 36 millió forintból gazdálkodhatott a show után. Most elárulta, mire költötte nyereményét. TV + Sztárok--Vajna Tímea merész ruhában ment húga esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vajna-temea-meresz-ruhaban-ment-huga-eskuvojere.htmlFérjhez ment Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga, a féltő nővér pedig igencsak merész ruhában ment az esküvőre. A mellrésze szinte teljesen átlátszó volt. TV + SztárokOrigoUbrankovics Júliának nem veszi fel a telefont Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ubrankovics-julianak-nem-veszi-fel-a-telefont-nagy-ervin.htmlNem hosszabbították meg a szerződést Ubrankovics Júliának, az RTL Klub A Tanár című sorozatának főszereplőnője TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.