Sebestyén Balázs felesége nem kap macskát, a rádiós tényleg allergiás

tünet feleség allergia macska Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy cicával szeretné bővíteni családjukat Sebestyén Balázs felesége, ám a rádiós allergiás a macskákra. Felesége, Viki hipoallergén cicákat vitt a stúdióba, hogy lássa Balázs reakcióját, de ennek nem lett jó vége. 

Ahogy a napokban mi is megírtuk, Sebestyén Balázs felesége régóta macskát szeretne, ám a rádiós allergiája miatt eddig erről lemondtak. Viki egy kis tesztet eszelt ki: hipoallergén macskákat vitetett a Rádió1 stúdiójába, hogy kiderüljön, Balázsnak tőlük is tünetei lesznek-e.

Úgy tűnik, a kísérlet sem kedvezett a "macska projektnek" - derül ki Balázs Facebook-posztjából.

"Szerintetek Viki most már elhiszi, hogy tényleg macskaallergiám van, vagy azt hiszi direkt szemenvertem magam, csakhogy ne legyen macskánk! Igy néztem ki adás után! Ha még egyszer valaki azt mondja nekem, van hipoallergén macska, lelövöm!" - írta bedagadt szemű fotójához Balázs

Jay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoSelena Gomez megdöntötte Beyoncé rekordjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-selena-gomez-megdontotte-beyonce-rekordjat-instagram.htmlSelena Gomez rekordot döntött az Instagramon: mindössze 13 perc kellett neki ahhoz, hogy friss fotójával 1 millió lájkot begyűjtsön. Ezzel az eredménnyel Beyoncét utasította maga mögé. TV + Sztárok--Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--Kozso motorral ütközött: nem ő volt a hibáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-kozso-motorral-utkozott-nem-o-volt-a-hibas.htmlTavaly nyáron balesetezett Kozso egy motorral, mostanra a hatóság is döntött arról, ki is volt a hibás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.