Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknak

Forrás: Getty Images -
Sir Anthony Hopkins alkohol alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. 

Sir Anthony Hopkins a Kaliforniai Egyetem 500 diákjának beszélt az alkohol elleni hosszan tartó küzdelméről, és arról, hogyan hatott ez a korai karrierjére.

Nagyon nehéz volt velem együtt dolgozni, mert általában másnapos voltam"

Sir Anthony Hopkins alkoholproplémáiról vallott Forrás: Getty Images

A változás akkor jött el az életében, amikor találkozott ez nővel az anonim alkoholistáktól, aki megkérdezte tőle, hogy miért nem bízik Istenben. Ezek után soha nem érzett késztetést arra, hogy igyon, soha nem esett vissza – írja a Mirror.

Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--Kozso motorral ütközött: nem ő volt a hibáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-kozso-motorral-utkozott-nem-o-volt-a-hibas.htmlTavaly nyáron balesetezett Kozso egy motorral, mostanra a hatóság is döntött arról, ki is volt a hibás. TV + Sztárok--Pataki Zita Madridban nyaral férjével - városnézés közben megmutatta szexi lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-pataki-zita-madridban-nyaral-ferjevel-varosnezes-kozben-megmutatta-szexi-labait-foto.htmlPataki Zita férjével nyaral Madridban, ahonnan szuper képeket posztolnak. Az időjárásjelentő ezúttal szexin pózolt férje kamerája előtt.TV + Sztárok--Nótár Mary fogva tartásának ügyében döntött a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20180726-notar-mary-fogva-tartasanak-ugyeben-dontott-a-birosag.htmlNótár Mary és volt menedzsere között nagyon megromlott a kapcsolat, az énekesnő azzal vádolta Lakatos Róbertet, hogy fogva tartotta őt: ebben az ügyben döntött most a bíróság. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi edzés közben mutatta meg formás fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180726-laky-zsuzsi-edzes-kozben-mutatta-meg-formas-feneket.htmlA 2003-as Európa Szépe, Laky Zsuzsi két kislány anyukája. Mostanában gyakran tölt fel közösségi oldalára edzős képeket, a legutóbbin kerek fenekét is megmutatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.