Törőcsik Mari köszönetet mondott mindenkinek, aki aggódik érte

Forrás: MTI/Kallos Bea -
rajongó üzenet Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mariért rengetegen aggódnak, nagyon sokan szorítanak azért, hogy felépüljön a művésznő: a színésznő most nekik üzent. 

Alig engedték ki Törőcsik Marit a kórházból, máris vissza kellett mennie. Szerencsére ezúttal nem volt hosszú ideig az egészségügyi intézmény vendége, ettől azonban még nagyon sokan aggódnak a művésznőért, és szorítanak azért, hogy mihamarabb a legjobb állapotban legyen. Ezen van Törőcsik Mari is, hiszen hamarosan Budapestre szeretne jönni.

Törőcsik Mari köszönetet mondott Forrás: MTI/Kallos Bea

"Pihennem kell és erősödni. Kell, hogy jobban legyek, mert úgy számolok, hogy a nyár végén, az ősz elején talán el tudok már menni Budapestre" - árulta el a Lokálnak a művésznő. Hozzátette, nagyon hálás azért, hogy sokan gondolnak rá.

Köszönöm, hogy gondolnak rám és nem felejtenek el,

Ubrankovics Júliának nem veszi fel a telefont Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-ubrankovics-julianak-nem-veszi-fel-a-telefont-nagy-ervin.htmlNem hosszabbították meg a szerződést Ubrankovics Júliának, az RTL Klub A Tanár című sorozatának főszereplőnője TV + SztárokOrigoJay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoSelena Gomez megdöntötte Beyoncé rekordjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-selena-gomez-megdontotte-beyonce-rekordjat-instagram.htmlSelena Gomez rekordot döntött az Instagramon: mindössze 13 perc kellett neki ahhoz, hogy friss fotójával 1 millió lájkot begyűjtsön. Ezzel az eredménnyel Beyoncét utasította maga mögé. TV + Sztárok--Sir Anthony Hopkins alkoholproblémáiról vallott egyetemistáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-sir-anthony-hopkins-alkoholproblemairol-vallott-egyetemistaknak.htmlAz Oscar-díjas színész 500 egyetemista előtt vallott őszintén alkoholproblémáiról és arról, milyen hatással volt ez a korai karrierjére. TV + Sztárok--Channing Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.