44 éves lett Gáspár Bea: drága ékszereket kapott ajándékba

fülbevaló ékszer Gáspár Bea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző felesége, Bea 44 éves lett. Meg is mutatta közösségi oldalán, hogy milyen ajándékokat kapott.

"Szülinapom reggelén! 44 éves lettem. Minden oké, csak egy a bibi, hogy nem lehet a gyertyát megfordítani!" - írta a fotóhoz, amin az ajándékait láthatjuk. Két nagy csokor virág mellé két pár gyönyörű fülbevalót is kapott.

Csonka András végre elárulta az igazat: ezért lett vége a Família Kft.-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-csonka-andras-vegre-elarulta-az-igazat-ezert-lett-vege-a-familia-kftnek.htmlCsonka András nemrég egy Facebook csoportban fakadt ki arról, hogy mi okozta a népszerű sorozat, a Família Kft. végét. A bejegyzéssel kapcsolatban a Blikk is megkereste.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Somló Tamás sírja, két évvel a zenész halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-igy-nez-ki-somlo-tamas-sirja-ket-evvel-a-zenesz-halala-utan.htmlHorváth Charlie posztolt pár fotót a temetőből, mikor meglátogatta Somló Tamás sírját halálának második évfordulóján.TV + Sztárok--Ittas vezetésért vették el Verrasztó Dávid jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180728-ittas-vezetesert-vettek-el-verraszto-david-jogositvanyat.htmlAz ötszörös Európa-bajnok Verrasztó Dávidot ittas vezetésen kapták a rendőrök. Szponzori kocsiját is elbukta. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFérjhez megy Csomor Csilla? Gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-ferjhez-megy-csomor-csilla-gyonyoru-gyurut-kapott-szerelmetol.htmlAz 52 éves Csomor Csilla nagyon bolodog, azt mondja, életet legjobb időszakát éli. Tavaly ősszel még mélyponton volt, szakított akkori szerelmével, de azóta nagyot fodult vele a világ, már boldog párkapcsolatban él. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa nagyon boldog: "A másodvirágzásomat élem"http://www.life.hu/sztarok/20180728-demcsak-zsuzsa-nagyon-boldog-a-masodviragzasat-eli.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával, aki hamarosan újra képernyőre kerül: a TV2 új VIP főzőműsorában szerepel majd.TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: Nico Hülkenberg elárulta,mit tud Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-exkluziv-interju-nico-hulkenberg-elarultamit-tud-schumacher-allapotarol.htmlA Renault Team tagja, Nico Hülkenberg 8. futamára készül a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon. Mielőtt a rajthoz gurult volna, interjút adott a Life.hu-nak. Beszélt többek közt a nem létező barátnőről, a magyar pályáról, és a jövőről is elmondta őszinte gondolatait. Niconak és Michael Schumachernek is Willi Weber a menedzsere, aki már többször nyilvánosan kiakadt a Schumit övező titkolózás miatt, így elkerülhetetlen volt a kérdés, ő mit tud a hétszeres világbajnok állapotáról.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.