Csonka András végre elárulta az igazat: ezért lett vége a Família Kft.-nek

Gát György Família Kft. Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András nemrég egy Facebook csoportban fakadt ki arról, hogy mi okozta a népszerű sorozat, a Família Kft. végét. A bejegyzéssel kapcsolatban a Blikk is megkereste.

"Meghívtak egy Família Kft. fanatikusok elnevezésű csoportba, ahol rajongók, egykori színészek és a stáb együtt vannak. Rengeteg pontatlan információ cserélt gazdát a sorozat végével kapcsolatban. Úgy gondoltam, megszólalok, hiszen átéltem és van is véleményem. Hangsúlyozom, a sorozat hivatalosan 1999 nyarán ért véget, de az én véleményem az, hogy akkor zárult le, amikor 1998 végén tizennégyen elhagytuk a csapatot. Persze mindez nem ok nélkül történt: a Família vége az én meglátásom szerint Gát György kreatív producer és Szurdi Miklós főrendező ellentétére vezethető vissza" - mondta a színész, aki egy bukott sorozatról is mesélt.


"Gát György kitalált egy új szitkomot, amely Tévé a város szélén címmel futott, egy kábeltévé belső életét mutatta be. Ötletes volt, jó színészek játszottak benne, de megbukott. Nem tudom, hogy pontosan milyen okokból, de Szurdi és Gát ezen különböztek össze véglegesen. Miklós az ellentétek tetőpontján úgy döntött, feláll és távozik. Mindannyian tudtuk, hogy a sorozat igazi lelkét és szellemiségét ő adta, legnagyobb részben neki köszönhettük a nyolc év sikereit. Ő fogta át az egész Famíliát, mindig rajtunk tartotta a szemét. Ebben az időszakban ráadásul a forgatókönyveink már nem voltak olyan ütősek és szellemesek, mint korábban, Gát György pedig egyszer leültetett minket megnézni egy Rém rendes család epizódot. Azt mondta, mostantól valami ilyesmit szeretne. Úgy tűnik, ezt nem sikerült elérni. Hangsúlyozom, Gát Györgynek is sokat köszönhetünk, nélküle lehetetlen lett volna az indulás. Mindenesetre azóta sem láttam őket együtt, Szurdi felállása után pedig mi is távoztunk. A kollégáim egy része légüres térbe került, nekem szerencsém volt, szabadúszóként több színházban is dolgoztam, könnyebb volt az átmenet"
- mondta a lapank Csonka András, aki a sorozatban Pici szerepét jétszotta. Hozzátette, méltatlan volt, hogy a nézőknek senki sem magyarázta meg, hova lettek a szereplők, kinek mi lett a sorsa. Hirtelen más színészekkel folytatták a sorozatot, pedig a nézőket a régi kedvenceik érdekelték volna. Csonka azt mondja, a folytatás sem volna ellenére, ennyi idő után sem.

Így néz ki Somló Tamás sírja, két évvel a zenész halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-igy-nez-ki-somlo-tamas-sirja-ket-evvel-a-zenesz-halala-utan.htmlHorváth Charlie posztolt pár fotót a temetőből, mikor meglátogatta Somló Tamás sírját halálának második évfordulóján.TV + Sztárok--Ittas vezetésért vették el Verrasztó Dávid jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180728-ittas-vezetesert-vettek-el-verraszto-david-jogositvanyat.htmlAz ötszörös Európa-bajnok Verrasztó Dávidot ittas vezetésen kapták a rendőrök. Szponzori kocsiját is elbukta. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFérjhez megy Csomor Csilla? Gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-ferjhez-megy-csomor-csilla-gyonyoru-gyurut-kapott-szerelmetol.htmlAz 52 éves Csomor Csilla nagyon bolodog, azt mondja, életet legjobb időszakát éli. Tavaly ősszel még mélyponton volt, szakított akkori szerelmével, de azóta nagyot fodult vele a világ, már boldog párkapcsolatban él. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa nagyon boldog: "A másodvirágzásomat élem"http://www.life.hu/sztarok/20180728-demcsak-zsuzsa-nagyon-boldog-a-masodviragzasat-eli.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával, aki hamarosan újra képernyőre kerül: a TV2 új VIP főzőműsorában szerepel majd.TV + SztárokOrigoHajós Andás nem folytatja tovább a tévés munkáját a Viasat3-nálhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-hajos-andas-nem-folytatja-tovabb-a-teves-munkajat-a-viasat3nal.htmlA Bors információi szerint unta már a munkát Hajós András, ezért nem szerepel a Viasat3 cukrászműsorának hartmadik évadában.TV + Sztárok--Kéz a kézben jelent meg Budapesten Palvin Barbi és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-kez-a-kezben-jelent-meg-budapesten-palvin-barbi-es-lewis-hamilton.htmlMűködött a kémia: kézenfogva jelent meg Palvin Barbi és Lewis Hamilton BudapestenTV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.