Férjhez megy Csomor Csilla? Gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétől

Forrás: Csomor Csilla -
esküvő gyűrű Barátok közt Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves Csomor Csilla nagyon bolodog, azt mondja, életet legjobb időszakát éli. Tavaly ősszel még mélyponton volt, szakított akkori szerelmével, de azóta nagyot fodult vele a világ, már boldog párkapcsolatban él.

A Barátok közt egykori sztárját, Csomor Csillát egy gyönyörű gyűrűvel lepte meg kedvese. A színésznő eláulta, hogy férjhez megy-e.

Csomor Csilla gyönyörű gyűrűt kapott szerelmétől Forrás: Csomor Csilla

"Bár nagyon szeretjük egymást, és azon dolgozunk, hogy minél erősebb legyen köztünk a szövetség, még nem kérte meg a kezemet a párom. Őszinte leszek, nem is olyan fontos számomra az esküvő. Egy kapcsolat nem attól lesz erős vagy jó, hogy mekkora lagzit rendez az ember. Nem tartom kizártnak, hogy esetleg elkötelezem magam, de még nem érzem, hogy ennek eljött az ideje. Ez egy csodás ékszer, ami lehet ennek a kapcsolatnak a záloga, de nem tették fel a nagy kérdést" - mondta a színésznő a Blikknek.

Hajós Andás nem folytatja tovább a tévés munkáját a Viasat3-nálhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-hajos-andas-nem-folytatja-tovabb-a-teves-munkajat-a-viasat3nal.htmlA Bors információi szerint unta már a munkát Hajós András, ezért nem szerepel a Viasat3 cukrászműsorának hartmadik évadában.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa nagyon boldog: "A másodvirágzásomat élem"http://www.life.hu/sztarok/20180728-demcsak-zsuzsa-nagyon-boldog-a-masodviragzasat-eli.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával, aki hamarosan újra képernyőre kerül: a TV2 új VIP főzőműsorában szerepel majd.TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: Nico Hülkenberg elárulta,mit tud Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-exkluziv-interju-nico-hulkenberg-elarultamit-tud-schumacher-allapotarol.htmlA Renault Team tagja, Nico Hülkenberg 8. futamára készül a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon. Mielőtt a rajthoz gurult volna, interjút adott a Life.hu-nak. Beszélt többek közt a nem létező barátnőről, a magyar pályáról, és a jövőről is elmondta őszinte gondolatait. Niconak és Michael Schumachernek is Willi Weber a menedzsere, aki már többször nyilvánosan kiakadt a Schumit övező titkolózás miatt, így elkerülhetetlen volt a kérdés, ő mit tud a hétszeres világbajnok állapotáról.TV + SztárokKéz a kézben jelent meg Budapesten Palvin Barbi és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-kez-a-kezben-jelent-meg-budapesten-palvin-barbi-es-lewis-hamilton.htmlMűködött a kémia: kézenfogva jelent meg Palvin Barbi és Lewis Hamilton BudapestenTV + SztárokKatalin hercegnő titokban találkozott Angelina Jolie-val: ezt tanácsolta nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180727-katalin-hercegno-titokban-talalkozott-angelina-jolieval-ezt-tanacsolta-neki.htmlKatalin hercegnő és Angelina Jolie titokban találkoztak. A hercegnő azt tanácsolta a színésznőnek, hogy adjon még egy esélyt Brad Pittnek. TV + Sztárok--Kirúgta a TV2 Gömöri András Mátét a FEM3 Café csapatábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-kirugta-a-tv2-gomori-andras-matet-a-fem3-cafe-csapatabol.htmlGömöri András Máté, a Budapesti Operettszínház színésze csak fél évig lehetett a FEM3 Café műsorvezetője. Az anyacsatorna, a TV2 váratlanul kirúgta - írja a Blikk. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.